To je to što me zanima!

Nijemci likuju: Dont cry for me Argentina - besplatno

Njemački je Amazon svojim korisnicima ponudio besplatno preuzimanje pjesme 'Don't cry for me Argentina'. Nijemci slave veliku pobjedu (4-0)
Vidi originalni članak

Argentina je na Svjetsko prvenstvo stigla kao jedan od favorita. Kako i ne bi? Pa u momčadi imaju Messija, Teveza, Higuaina, a na klupi Diego Maradona. Pobijedili su sve utakmice, sve dok ih nije dočekala Njemačka. Moćna Njemačka koja ih je razbila kao amatere. Ništa nisu Argentinci mogli. A da stvar bude gora, njemački Amazon svojim je internetskim korisnicima omogućio besplatno skidanje pjesme "Dont cry for me Argentina".
Nisu zaboravili Nijemci "šepurenje" Argentinaca uoči utakmice i izjave Maradone. A pogotovo nisu zaboravili detalj s prijateljske utakmice Argentine i Njemačke u ožujku. "Gaučosi" su pobijedili 1-0, a nakon utakmice Maradona je napravio incident na novinskoj konferenciji. Zajedno s njim bio je i igrač Njemačke Thomas Müller. Maradona ga nije prepoznao i napustio je konferenciju riječima da neće biti na okupljanju s novinarima zajedno s nekim sakupljačem lopti. Taj ga je "sakupljač lopti" dočekao u četvrtfinalu. Zabio je Müller prvi gol i raširenih ruku protrčao kraj Maradonine klupe. Možda mu je ¨Muller¨oprostio, no sigurno nije zaboravio...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BERISLAE 04.07.2010.

    Bravo švabe,samo sad mi još više žao što Hrvatska nije otišla u Afriku,mogli smo napravid čudo,siguran sam da bi došli do polufinala i to ne navijački već onako realno.

  • Sony Anderson 04.07.2010.

    pa nije niu čudo šta su ih nijemci izbušili kad onaj mali bijeli na klupi argentine u igri drži komedijaše otamendija,demichelisa,burdissa a na klupi mu sjedi samuel a igračima poput milita i lavezzija nije dao ni minute a bili su u formi pogotovo milito

  • cinderella 04.07.2010.

    švabe idu po naslov!argentinci su mi prepotentni,na čelu s Maradonom..svi osim messija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare