To je to što me zanima!

'Nijemci? Neće nas opet tući kao na Svjetskom prvenstvu'

Rekao bih da je ovo najbolje što imaju, popunjeni su na svakoj poziciji s po dva vrhunska igrača, rekao je Domagoj Duvnjak uoči dvoboja s Njemačkom u Areni
Vidi originalni članak

Kao da su se dogovorili. Mirna situacija pred zagrebačkom Panoramom u dvije minute pretvorila se u gužvu u kojoj nitko nije znao što bi i gdje bi. Dva autobusa s njemačkom reprezentacijom, muškom i ženskom, parkirala su se na ulazu taman kada su stizali i hrvatski rukometaši. Kao da su gosti, koje ćemo danas dočekati u Areni (19.30), samo čekali iza ugla kad će naši...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još je samo falilo da je s njima bio i Domagoj Duvnjak, naš 'Nijemac'. Njegov je Kiel bio kod Montpelliera za vikend pa sličnih ponuda za prijevoz nije ni moglo biti. 

Ali dobro, nas primarno zanima kako je Dule.

- Dobro, zdrav sam, u dobroj formi, baš kao i Kiel.

Gurate odlično, Jicha je odmah pohvatao konce...

- Zasad fenomenalno, Jicha je cijeli u tome, jako dobro priprema utakmice, trenirali su ga kroz karijeru Gislason ovdje u Kielu i Pasqual u Barceloni, pa je našao kombinaciju tih stilova i zasad, kako rekoh, odlično funkcionira.

STIGLI RUKOMETAŠI I RUKOMETAŠICE Červar u srijedu može pokazati jednu od najmoćnijih ekipa ikad

Pucate visoko?

- Naš je cilj završnica Lige prvaka, bilo bi odlično kada bismo ostali prvi i izbjegli osminu finala, no tek je deseti mjesec. Tko zna što će biti poslije Eura, dosta toga ovisi o zdravlju igrača. Naravno, želimo osvojiti i Bundesligu i Kup.

Što ćemo s Njemačkom?

- Ovo je dobra prilika protiv jakog protivnika da izbornik vidi mlade igrače koje je pozvao i skiciranje "slike" za Euro koji nas čeka. Rekao bih da je ovo najbolje što imaju, popunjeni su na svakoj poziciji s po dva vrhunska igrača. Igrali smo relativno nedavno s njima, u prvom mjesecu, znamo sve o njima i oni o nama. Veselim se utakmici.

LUKA CINDRIĆ: U Barceloni je gore nego što se čini, jedva sam stigao u Zagreb

Mi se nismo baš veselili njihovim batinama u Kölnu.

- Da, ali bio je to SP, mislim da neće biti tako danas i u subotu. Imaju 6-0 , jako agresivnu obranu, visoki su i čvrsti s dva odlična golmana. Tu je i 5-1 s Pekelerom. Ma, probavat će oni i jednu i drugu. Mi također. Najbitnije je da svi ostanemo zdravi. 

Tui Arena u Hannoveru rasprodana je odavno, valjda će se i naša zagrebačka popuniti.

- Za Hannover me ne čudi, Njemačka voli rukomet, dvorane su ispunjene kao i uvijek. Nadam se da će doći ljudi u Arenu i da ćemo im vratiti.

Ljudima je mislio. Ali valjalo bi i Nijemcima. Nek' se zna tko je gazda u Areni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nataodinata 24.10.2019.

    A di je Jaganjac ?

  • tomislavk59 23.10.2019.

    Kad se igra u Njemackoj? Tri dana poslije? Tko ce tamo prenosit?

  • 23.10.2019.

    ne bi nas ni doma da nisu ona dva zlotvora u crnom preuzela stvari u svoje ruke u zadnjim minutama

Komentiraj...
Vidi sve komentare