To je to što me zanima!

Nijemci spustili cijenu: Platili su ga 500 tisuća eura jeftinije

OSTAJE DO 2018. Junior Fernandes je jučer potpisao ugovor s Dinamom. Platili su ga Bayeru dva milijuna eura. Transfer je bio skuplji, ali su spustili cijenu zbog loma
Vidi originalni članak

Kad sam na ljeto dolazio u Dinamo, vidio sam to kao priliku za dokazivanje, ali iskreno nisam znao da ću ovdje biti tako zadovoljan. Nešto manje od godinu dana nakon što sam ovdje mogu reći da uživam u Zagrebu i sretan samo što ostajem, rekao je za službenu stranicu Dinama Junior Fernandes.

Čileanac je jučer potpisao četverogodišnji ugovor s “modrima”, sve je dogovoreno s Bayer Leverkusenom. Nijemci su u početku tražili 2,5 milijuna eura za otkup ugovora, ali nakon što je Fernandes prošlog tjedna slomio nogu protiv Splita, malo su spustili cijenu. Dinamo je na kraju za Juniora platio malo više od dva milijuna eura. Leverkusen je na kraju spustio cijenu za oko 500.000 eura.

- Jedva čekam početi s rehabilitacijom - dodao je Junior, koji bi se na teren, prema riječima Zorana Mamića, najkasnije trebao vratiti sredinom kolovoza, za posljednje pretkolo Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pivica velika 25.04.2014.

    Ma daj Juniore,da vidiš kako je tek super u Ajduka! Ko to more platit ! Odnosno ,more sve samo ne platit ! Oš pivicu,oš jogurt,oš japanke ? Sve more,samo šoldi,ne more ! Nije u šoldima sve hihihih!

  • Azur 25.04.2014.

    Zelim ti brz i uspjesan oporavak. Dinamo i Bajer su odigrali fer plej igru.

  • DarioVupora_1 25.04.2014.

    Pošteno od Dinamo,pošteno i od Bayera,jedni i drugi su održali riječ i to je stvarno lijepo:) Sad ce Fernandes jos vise dati od sebe kad je vidio da su ga odlucili zadrzat i ozljeđenog:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare