To je to što me zanima!

Nika Fleiss kaže: Uživo mi je puno lakše skijati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska skijašica Nika Fleiss je odmor od “pravog” skijanja iskoristila je za okušavanje na Ski Challengeu 24sata i spustu u Val d’Isereu
Vidi originalni članak

Umjesto skijanja na “snijegu i kedu” Nika Fleiss okušala se u našoj redakciji, igra ju je oduševila, ali toplina i računalna tipkovnica baš i ne idu tako dobro.
- Igrica je totalno ludilo. Super stvar za one koji ne skijaju jer je stvarno jako dobro napravljena. Meni nešto i ne ide najbolje, daleko bolje to radim uživo. Ali super je zezancija u svakom slučaju.
Kad već ne ide u ovom skijanju, prebacili smo se na ono pravo.
- Sezona nije bila na nivou mojih prijašnjih rezultata, ali nije lako kad 18 mjeseci ne skijaš i onda se vratiš - rekla je Nika Fleiss te dodala kako je kao djevojčica sanjala o Olimpijskim igrama.
- Nadam se da ću jednog dana bljesnuti i osvojiti neku medalju. To bi bilo ispunjenje svih snova.

VELIKI ZAOSTATAK, PA IZLIJETANJE SA STAZE
Nika se okušala u dvoboju protiv jednog od najboljih virtualnih skijaša svijeta, u tom trenutku vodećeg u spustu u Val d’Isereu. Naša je skijašica ovaj izazov shvatila vrlo ozbiljno, ali u virtualnom skijanju ipak je nešto lošija nego u onom pravom. Nakon osam sekundi zaostatka izletjela je i digla ruke od ovog “sporta”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare