To je to što me zanima!

'Nikad ne bih u Real, a karijeru ću završiti u svojoj Argentini'

Ne želim otići ni u jedan drugi europski klub. Sretan sam tu gdje jesam i želim ostati sve do povratka u Argentinu, rekao je Messi kojeg traži matični Old Boys
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana prije početka Copa Americe argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi rekao je da bi Barcelonu napustio samo u slučaju povratka u Argentinu gdje bi volio završiti karijeru...

Zvijezda Barcelone i reprezentacije Argentine, Lionel Messi, trenutno se nalazi u Buenos Airesu gdje se priprema za nadolazeću Copa Americu, koju njegova momčad otvara u petak protiv Bolivije.

- Ako odem iz Barcelone, razlog će biti povratak u Argentinu gdje ću se i povući iz aktivnog bavljenja nogometom – rekao je Messi za El Pais.

Argentinska desetka je također odbacila i najmanje šanse da bi jednog dana mogao nastaviti stopama Luisa Figa i Ronalda koji su dres Barcelone zamjenili onim od Reala.

- Nema šanse za takvo što. Ne želim otići ni u jedan drugi europski klub. Sretan sam tu gdje jesam i želim ostati sve do povratka u Argentinu – veli Messi.

Predsjednik Newell's Old Boysa, Guillermo Llorente, rekao je da je u kontaktu s 23-godišnjim genijalcem i da ga već pokušava pridobiti da karijeru završi u klubu, ali i ligi, za koji nikad nije nastupio u službenoj utakmici seniora.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • simauxx 02.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • zadar_44 01.07.2011.

    to je i Ronaldinho govorija i mnogi drugi velikani , messi bi za mene bija jos veci da ode u Napoli ili West Ham i s njima napravi uspjeh e odna mu ravnog nebi bilo

  • Coban 01.07.2011.

    Ko kaze da bi Real tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare