To je to što me zanima!

Evo što je u svlačionici govorio Emery. Naravno, nije upalilo...

U francuskim medijima procurio je dio govora kojeg je trener PSG-a Unai Emery održao u svlačionici kao motivaciju. Neuspjelu motivaciju, jer nakon toga su izgubili kao nitko nikad...
Vidi originalni članak

Izađite na teren i pokažite da ono što se dogodilo u prvoj utakmici nije bila nikakva slučajnost. Dokažite da možemo igrati protiv najvećih i pobjeđivati ih, govorio je trener PSG-a Unai Emery svojim igračima uoči povijesnog poraza na Nou Campu.

Donijeli su 4-0 iz Pariza i, unatoč svim Emeryjevim pokušajima da ih motivira na pravi način, nije bilo dovoljno. Barcinih 6-1 ulazi u povijest nogometa, a Emery i njegovi igrači već su osvojili imaginarnu nagradu u kategoriji "Kako izgubiti nemoguće". Sa svih strana pljušte kritike na račun igrača, ali i trenera, čiji je govor procurio u francuske medije.

- Slušajte me što vam govorim! I slijedite me. Kao igrač možda nikad nisam došao dalje od druge lige, ali imam puno više iskustva od vas i zato me morate slušati - uvjeravao je Emery igrače da ne rade po svome, ali ni to nije upalilo.

Igračka karijera španjolskog trenera uključivala je Real Sociedad, Toledo, Racing Ferrol, Leganés, Lorca Deportiva, bio je vrlo prosječan vezni igrač. I odličan trener, koji se dokazivao u Almeriji, Valenciji, Spartaku i Sevilli. U PSG-u je zasad, na njegovu žalost, dokazao samo da je moguće izgubiti 4-0 iz prve utakmice u eliminacijskoj fazi Lige prvaka.

I na kraju priče svi zajedno, i Emery i igrači, ispali su teški luzeri. Kakvih u Ligi prvaka još nikad nije bilo...

"Emery je pogriješio što nije nastupio s više samouvjerenosti nakon visoke pobjede u prvoj utakmici. Pokazao je previše respekta prema protivniku, svojim pristupom utakmici ponudio je šansu Barceloni", kritizira Emeryja francuski L'Equipe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • It's kišing 11.03.2017.

    Emery je na Camp Nou dosao svjesno izgubit samo je mislio da ce izgubit 2:0 ili 3:0 pa da ce mu to bit dovoljno za prolaz...

  • tomicalomica 11.03.2017.

    Držim do toga da je Barca u stanju nafilati neku osrednju momčad i sa 12 kom ako im se taj dan sve poklopi .. Ok , protiv PSGs su imali svega 8 šuteva unutar vratnica , zato je čudno da su čak 6 puta poentirali ali imali smo prilike gledati kad doslovno rasture protivnika i imaju posjed lopte 80 - 20 uz to 15 do 20 gol prilika i postignu svega 5 ,6 golova ... Ove analize kako i zbog čega je PSG izgubio su nepotrebne i besmislene, jedino me čudi da nitko ne spominje njihovog golmana koji nije baš ništa obranio tokom 90 minuta

  • d620 10.03.2017.

    emery ih nije dobro pripremio!!! ma sram ga bilo............ penal za barcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare