To je to što me zanima!

Nikad toliko poraza u zadnjih 10 godina za Luku, ali ni Real

Real Madrid s Lukom Modrićem pretrpio je već 15. poraz ove sezone protiv Valencije. "Kraljevima" prijeti neslavan rekord iz 1985. godine s 19 poraza, a baš je toliko naš kapetan imao u Tottenhamu
Vidi originalni članak

Nakon godine u kojoj je pokupio praktički sve individualne nagrade, najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić (33) proživljava sezonu koju će, barem na klupskom planu, htjeti odmah zaboraviti.

Real Madrid u Valenciji je pretrpio prvi poraz (2-1) pod Zinédineom Zidaneom, što je “kraljevskom klubu” već 15. u sezoni. Toliko loš nije bio od sezone 2008/2009., kad je izgubio 16 puta, a još treba odigrati osam utakmica. Najviše poraza imao je u sezoni 1984/1985., čak 19.

Štoviše, i za Luku je sezona 2008/09. bila katastrofalna, također je izgubio 19 puta. Tad je bio u prvoj sezoni u Tottenhamu, po dolasku iz Dinama. Sa Spursima nije izborio ni izlazak u Europu.

- Ne mogu pojmiti da je Modrić osvojio Zlatnu loptu. Ne zabija, ne asistira - rekao je bivši trener Reala, Barcelone i Atlética Radomir Antić (70).

Što se ove sezone tiče, nije u pravu. Luka je protiv Valencije ubilježio asistenciju, već sedmu u sezoni. Raspoložen je, ali ne može sve sam...

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 05.04.2019.

    Nema veze to veze šta si napiso da je Rakitic jer je Hrvat,, Raketa je klasa i igra stvarno super u Barceloni i njegova mirnoća kod izvođenja penala nas je odvela do polufinala ali on nije bolji od Luke premda se njih dvojica savršeno nadopunjuju u repki, Luka je brzi u odlukama i ima bolju viziju te je pravi vođa, a Raketa ima smirenost i zna se nać na pravom mjestu pa i zabija vise golova

  • dirk_nowitzki89 05.04.2019.

    Zadnjih godina da nije bilo ronalda, real bi bia isti ko i danas - smijesan. Ronaldo ih je cinia onim sta nisu, najboljima na svitu..

  • Sokreguz 05.04.2019.

    Gdje je sada taj najbolji igrac na svijetu da izvuce jadnog Reala?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare