To je to što me zanima!

'Nikada se ne bih slikala gola, mogu mi ponuditi brda i doline'

Moj odgovor se zna. Ne bih se nikada slikala za takvu vrstu časopisa. Mogu mi ponuditi brda i doline, ali ništa do toga, rekla je Antonija Mišura za Večernji list
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija tek je u ponedjeljak poslijepodne otputovala u London, još nije zaigrala niti jednu utakmicu, ali već imaju zvijezdu Olimpijskih igara. Antonija Mišura ljepotom je Hrvate osvojila davno, a posljednje priznanje odali su joj Amerikanci. 

- Malo mi je dosadno odgovarati na pitanja o najljepšoj sportašici. Laska mi što me proglašavaju najljepšom i znam da će na utakmicama biti mnogo stranih fotoreportera, ali ne ometa mi to koncentraciju - rekla je Mišura za Večernji list.

Kaže kako je prije četiri godine bila na castingu za Miss sporta, ali je odustala. Priznala je i kako neće pustiti kosu jer ju ometa u igri, a otkrila je i kako se nikada ne bi slikala gola za Playboy ili neki takav sličan časopis.

- Moj odgovor se zna. Ne bih se nikada slikala za takvu vrstu časopisa. Mogu mi ponuditi brda i doline, ali ništa do toga.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • zvizek 25.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nonica 24.07.2012.

    em lipa, em pametna......puno sriće želin .....moja prijo.....

  • lovro ajala 24.07.2012.

    Seko, a da ti ponude, Ferari, zlatne štikle i dijamantne naušnice kao u Kim Kardašijan, torbu od 50 hiljada eura...? Bi li onda? Ne bih ni ja za brda i planine, šta će mi, ne mogu si ih uvesti u zemljišne knjige i posjedovni list. Ali, ne za Ferari, nego za novu Astru bih se gol skinuo i slikao samo nitko neda ponudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare