To je to što me zanima!

Niki Lauda: Lewis Hamilton će i iduće sezone biti u McLarenu

Intervju za službenu stranicu Formule 1 dao je legendarni pilot i trostruki svjetski prvak Niki Lauda. Otkrio je i gdje će Brtitanac Lewis Hamilton voziti iduće sezone
Vidi originalni članak

Puno se toga piše kako se sezona bliži kraju o tome dali će sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher (43) nastaviti svoju karijeru u Mercedesu, te, ukoliko se to ne dogodi, hoće li njegovo mjesto zauzeti bivši svjetski prvak Hamilton.

- Lewis Hamilton će i sljedeće sezone voziti za McLaren – rekao je kratko i jasno Lauda, koji navodno vodi pregovore između Mercedesa i Hamiltona.

S obzirom da je ta vijest došla od direktnog pregovarača između momčadi i vozača nema razloga ne vjerovati sjajnom Austrijancu, koji je 1975., 1977. i 1984. godine osvajao naslov svjetskog prvaka.

Lauda je također izjavio da će ovogodišnji pobjednik Svjetskog prvenstva biti trenutno vodeći čovjek ukupnog poretka, Španjolac u Ferrariju – Fernando Alonso.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • TamnaZvijezda 10.10.2012.

    "Nisam taj", ti ne znaš o ćemu pišeš. Hamilton ima cijelu sezonu najbolji bolid, ali on jednostavno nije "vrhunski" vozač, uvijek mu nešto smeta, eto sad je rekao da ne bi volio Schumahera u ekipi, ako prijeđe u Mercedes. Da su Alonso, ili Raikonen imali njegov bolid, svjetski prvak bi se već znao.

  • Nisam Taj 26.09.2012.

    Neki ce reci alonso,neki ce opet reci vettel,a ja cu uvijek ponoviti da je lewis najbolji vozac F1 ! On nije skupljac bodova kao prva dvojica,ali je pravi vozac tipa senne koji se voli utrkivat. S njim nikad nije dosadno i kad ima slabiji bolid konkurentan je i uvijek opasan. Samo njegova mladost i vruca krv ga sputavaju da ne bude konstanta. Zanimljivo kako vettel prica da je maclaren danas najbolji bolid sto mozda nije istina.Bolid im je samo konkurentan jer da imaju najbolji osvajali bi prva i druga mjesta na svakoj utrci kao red bull proslih sezona,a vozaci su ono sto ga cine trenutno za stepenicu iznad ostalih. Da je bolid toliko iznad ostalih kako ga zele prikazati button ne bi kasnio toliko na kvaliifikacijama za lewisom !

  • WilsonR 25.09.2012.

    Neka ti se ostvari prognoza za Alonsa :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare