To je to što me zanima!

Nikin apel 'mornarima': Nemojte prodati najbolje

Ponajbolji igrač Portsmoutha Niko Kranjčar apelirao je na vodstvo kluba da u siječnju spriječi prodavanje najboljih igrača poput Diarre
Vidi originalni članak

Još ljetos Portsmouth je pod Harryjem Redknappom želio stvoriti jaku momčad koja bi bila konkurentna u Ligi Uefe, no kad je stigla ponuda Intera bez razmišljanja su prodali najboljeg defanzivnog veznog igrača u momčadi Sulleya Muntarija. Sad je vrlo blizu odlasku Lassana Diarra, a ponude imaju mnogi drugi igrači.
- Imamo kvalitetne igrače i naše su mogućnosti velike. Ali baš zato moramo zadržati momčad na okupu. Najbolji način da svi ostanu zadovoljni jesu pobjede jer nitko ne voli gubiti – rekao je Kranjčar, koji se nada da odlazak Diarre (Real Madrid ponudio 26 milijuna eura) neće imati lančani efekt.
- Ostala nam je još jedna europska utakmica. Ove smo sezone osjetili koje radosti nama igračima i navijačima nosi igranje u Europi. Zato moramo težiti opet izboriti Europu. Iako ove sezone nismo dogurali do eliminacijske faze natjecanja, nastup u Europi donio je pozitivnu atmosferu - zaključio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare