To je to što me zanima!

Nikin prvi pad na mjestu sreće: 'Ovakvo nešto je nedopustivo'

Kovač je tako pao na mjestu sreće i svom drugom domu. Naime, 19. svibnja je Nikin Eintracht Frankfurt sredio Bayern u finalu kupa u Berlinu, a sada je na istom mjestu doživio svoj prvi poraz na klupi bavarskog diva
Vidi originalni članak

Ovaj tjedan za Niku Kovača brzo će otići u zaborav.

Od mogućih šest bodova njegov je Bayern uzeo samo bod i to na domaćem terenu protiv Augsburga, a večeras su poraženi u Berlinu kod Herthe 2-0. Prvi mu je to poraz na klupi njemačkog prvaka.

I dok su u bavarskom derbiju fulali čuda (1-1) na Olimpijskom su stadionu u petak navečer poklekli kod dobro organizirane momčadi koja se ovom pobjedom s njima izjednačila na vrhu s 13 bodova.

U 23. minuti Herthu u vodstvo dovodi Vedad Ibišević iz penala, a u 44. najbolji strijelac Lige, Poljak Duda, zabija za 2-0.

Hrvatskom treneru teško je pao ovaj niz te je nakon utakmice poručio:

- Primili smo dva gola na nedopustiv način. Grozna reakcija kod penala Ibiševića i taktička pogreška kod drugog gola. A to je protivnik znao kazniti -  započeo je Kovač pa dodao:

- Izgubili smo utakmicu, ali to ne znači da sada moramo nastaviti s lošim igrama i sve upropastiti. Svi koji poznaju ovu momčad znaju da je takav stav nedopustiv.

Kapetan Manuel Neuer bio je kratak:

- U prvom poluvremenu nismo igrali na 100 posto. Nedostajalo nam je puno elemenata u igri. Tek u nastavku smo igrali kao da stvarno želimo dobiti utakmicu.

Hertha BSC - Bayern München Live Score

Kovač je tako pao na mjestu sreće i svom drugom domu. Naime, 19. svibnja je Nikin Eintracht Frankfurt sredio Bayern u finalu kupa baš na Olimpijskom stadionu u Berlinu 3-1 što je potvrdilo njegov potpis za Bayern.

Bivši hrvatski kapetan igrao je za Herthu u dva navrata. Od 1992. do 1996. te od 2003. do 2006.

Priliku iz prikrajka vrebaju Borussia Dortmund i Werder Bremen koji bi u slučaju pobjeda u ovom kolu nad Bayerom, odnosno Stuttgartom, zasjeli na vrh sa 14 bodova i ostavili prvaka iza sebe.
 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • BarunMunchausen 29.09.2018.

    Izbacit Mulera iz ekipe?! Sa njim i ostatkom što su istrčali i ne treba trener. Možeš ih pustit na teren i otić na ćevape pa se vratit pred kraj tekme dat izjavu i pobrat lovorike. Mislim da će mu igrači srediti otkaz. Premlad je on da im soli pamet.

  • doog_kool 29.09.2018.

    "i dok su na bavarskom derbiju FULALI ČUDA" ?? E majko mila....

  • Kitolomac 29.09.2018.

    Ajde Niko pokazi im sad ko su Bosanci I pobijedi sve do kraja....he he

Komentiraj...
Vidi sve komentare