To je to što me zanima!

Niko Kovač ne ide u Austriju: Moje srce je tu, u Hrvatskoj...

Niko Kovač mi je priopćio da je otklonio bilo kakvu mogućnost angažmana u bečkoj Austriji, dapače ne namjerava više s njima uopće razgovarati, rekao je Vrbanović
Vidi originalni članak

Prije dva dana u austrijskim medijima osvanula je vijest kako je hrvatski U-21 izbornik Niko Kovač blizu potpisivanja ugovora s prvakom Austrijom Beč, no strepnja u HNS-u trajala je jako kratko. Kovač jest bio na razgovoru s čelnicima kluba, no samo formalne naravi jer od angažmana neće biti ništa.

- Razgovarao sam s Nikom Kovačem koji mi je priopćio da je otklonio bilo kakvu mogućnost angažmana u bečkoj Austriji, dapače ne namjerava više s njima uopće razgovarati - rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović za Večernji list i prenio što mu je izbornik Kovač rekao u razgovoru:

- Moje srce je tu, u Hrvatskoj, želim se posvetiti samo radu s mladom reprezentacijom. Ona mi je najveći izazov i nastavljamo suradnju na moje veliko zadovoljstvo.

Niko je preuzeo U-21 reprezentaciju protekle zime potpisavši ugovor na dvije i pol godine, a sad ga očekuju pravi izazovi počevši od kvalifikacija za Europsko U-21 prvenstvo. Počinje protiv Lihtenštajna 13. kolovoza, a već ovaj mjesec odlazi na SP u Tursku pratiti nastup U-20 reprezentacije, koju će preuzeti u novom ciklusu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • johnny1966 15.06.2013.

    Njegov doprinos reprezentaciji je bio ogroman i on je čovjek za velike stvari! A proleterskih budala koji loše pišu o Niki i Robertu nema puno ali su prisutni, nažalost!

  • mazaluna 15.06.2013.

    Ma dajte pa oni ne žele koga god.Sada kada su ga odbili naglo mu je "proradila" ljubav prema Hrvatskoj.Ni on ni njegov brat nisu u nogometu bili ništa tu su bili zbog politike.

  • Hrvoje Horvat 15.06.2013.

    gle boli me ona stvar za njegov ostanak il odlazak

Komentiraj...
Vidi sve komentare