To je to što me zanima!

Niko Kovač: Prisutan je umor, no zadovoljni smo rezultatom

Momci su mi rekli na poluvremenu da su preumorni. No nećemo tražiti dlaku u jajetu. Drago mi je što smo vidjeli ova dva gola, rekao je izbornik nakon pobjede
Vidi originalni članak

Izbornik Niko Kovač stekao je pozitivan dojam nakon pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Malijem u Osijeku što je bila pretposljednja provjera za Svjetsko prvenstvo.

- Zadovoljan sam rezultatom i pristupom, no očekivao sam malo više svježine, momci su mi rekli na poluvremenu da su preumorni. No nećemo tražiti dlaku u jajetu. Drago mi je što smo vidjeli ova dva gola. Prvi gol je prekrasan, nažalost primili smo jedan - rekao je nakon utakmice za HRT Kovač i objasnio na čemu treba poraditi:

- Imali smo previše dodira s loptom, protok nije bio tečan u prvom poluvremenu. Mogli smo malo više okretati stranu i 'zaljuljati' protivnika.

Izbornik je otkrio da je Ivan Močinić konkurirao za utakmicu, ali se ozlijedio, a Dejana Lovrena je poštedio.

- Dejan je igrao protiv Švicarske, a umjesto njega je ušao Schifo. Htio sam dati priliku igračima koji više trče. 

Može li umor promijeniti planove za završne pripreme u Brazilu?

- Ništa se ne mijenja. Namjerno smo ih 'nagazili' jer nećemo imati vremena u Brazilu. Imamo utakmicu protiv Australije, a sad će imati normalan ritam.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • the devil 02.06.2014.

    je je, stalno je nesto ktivo...kad ce bit prostitutke krive za neprespavane noci, ili alkohol dan prije utkmice? mozda i mobiteli...ili kopacke...na krajuni hrana hajha

  • piramida 01.06.2014.

    mislim da Niko polako pada pod uticaj mamica ,polako ali sigurno taj zelenika ne moze da brani ni u 4 lig a on reprezetativac veca je rupa od gola.

  • ivica969 01.06.2014.

    baš su umorni.nemogu trčat 90 min. u tjedan dana a imaju sve što požele

Komentiraj...
Vidi sve komentare