To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Dominirat ćemo i naravno pobijediti u Tbilisiju

Neigranje u klubu mi je dodatni motiv za reprezentaciju. Ne vjerujem da će se išta promijeniti u klubu. Pogotovo jer se Bale vratio nakon ozljede, kaže Niko Kranjčar
Vidi originalni članak

Forma je valjda dobro, ne znam kad ne igram u klubu. No reprezentacija je okruženje u kojem se najbolje osjećam. Tri bitne utakmice su pred nama, dvije s Gruzijom i Malta. U Gruziji ćemo kvalitetom dominirati i naravno pobijediti, najavio je slavlje u Tbilsiju Niko Kranjčar.

U klubu nastavlja po starom. Ne igra, a kad mu nekim čudom Harry Redknapp pruži priliku, često je najbolji na terenu. U reprezentaciji je bio, usprkos nestandardnosti u Tottenhamu, najbolji igrač u posljednjim utakmicama. 

- Neigranje u klubu mi je dodatni motiv za reprezentaciju. Ne vjerujem da će se išta promijeniti u klubu. Pogotovo jer se Bale vratio, a vratio se na poziciju na kojoj me Redknapp jedino vidi. Nisam igrao ni dok je bio ozlijeđen, a sad nemam šanse. Ovo mi je najbolja sezona što se tiče golova - otkrio je Niko. 

I istina, s njim u momčadi Hrvatska je puno opasnija. Bit će tako i u Gruziji, koju je promatrao i Aljoša Asanović.

- Bio sam u Gruziji, teren je pun pijeska, daleko od onog na kakvi su naviknuti naši igrači. Ali ne želim raditi alibi, kako nama tako i njima - priča prvi izbornikov pomoćnik.

Otkrio je Aljoša i da neki od napadača još imaju problema s ozljedama.

- Eduardo još ne trenira, Jelavić je dobio utdarac u koljeno s kojim već neko vrijeme ima problema, a Modrić i Ćorluka su inzistirali da danas treniraju.

Gruzija još nije izgubila u ovim kvalifikacijama, a posebno su 'nabrijani' na Hrvatsku.

- Stadion će biti pun, a prima 55.000 ljudi. Napaljeni su na tu utakmicu, a Hrvatsku smatraju jednom od najboljih na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ToniMontana 23.03.2011.

    glavno da su Modric i Srna zdravi

  • Tole1991 22.03.2011.

    Niko Kranjcar zasluzuje da igra u klubu velike reputacije...po meni da igra konstantno mislim da bi se vise pricalo o njemu a ne o Luki iako Luka je klasa velika i drago mi je sto imamo takvog igraca u reprezentaciji!!!!!!!

  • jure50 22.03.2011.

    evo po meni sastava za tekmu runje corluka lovren srna pranjic vukojevic rakitic kranjcar modric eduardo kalinic ili jelavic

Komentiraj...
Vidi sve komentare