To je to što me zanima!

Niko Kranjčar najbolji igrač Portsmoutha u listopadu!

Niku su najboljim proglasili navijači Portsmoutha. U njihovom glasovanju dobio je uvjerljivo najviše glasova, ispred Benjanija i golmana Jamesa
Vidi originalni članak

Ne prestaju stizati priznanja Niki Kranjčaru za minule igre. Samo koji dan nakon što su ga novinari uvrstili u najbolju momčad dosadašnjeg dijela sezone, nagrada za odlične nastupe došla je i od navijača. Proglašen je najboljim igračem svog Portsmoutha prošloga mjeseca.
Baš kao i trener Harry Redknapp, navijači Pompeya su oduševljeni onime što Niko pokazuje u posljednje vrijeme.
- Nije neko iznenađenje činjenica da je Kranjčar izabran za najboljeg igrača mjeseca, jer bio je apsolutno fantastičan! - stoji na jednom od navijačkih portala, na kojem je i ovaj komentar:
- Lani je došao s reputacijom odličnog igrača, no trebalo mu je vremena da se prilagodi na novu sredinu. Kad je poradio na fizičkoj pripremljenosti i raznovrsnosti u svojoj igri, postao je jedan od najkompletnijih veznih igrača Premier lige. Dosad je ove sezone bio fantastičan, ali bit će i bolji. Niko je veznjak predodređen da postane zvijezda!
Hrvatski reprezentativac je uvjerljivi pobjednik mjeseca po izboru navijača. Dobio je 45% glasova i daleko odmakao drugoplasiranom Benjaniju. Navijači su ovako glasovali:
Niko Kranjčar 45%, Benjani 24%, David James 9%, Sylvain Distin 7%, Glen Johnson 3%, Papa Bouba Diop 3%, Sean Davis 3%, Sulley Muntari 3%, Sol Campbell 1%, Hermann Hreidarsson 1%, ostali 1%.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • matte 09.11.2007.

    Jesam hajdukovac , ali jesi lud šta će se sada vratiti u Hajduk ,kad je u top formi , neka još pola godine i Niku će tražiti elitni klubovi .... NIKO SAMO NAPRIJED !!!

  • Pero Kvržica 07.11.2007.

    E sad je pravo vrijeme da Niko napravi korak naprijed i vrati se u Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare