To je to što me zanima!

Niko Kranjčar: Ne mogu vjerovati da sam promašio

Nakon utakmice protiv Readinga hrvatski igrač se u razgovoru za službene internetske stranice Portsmoutha kratko osvrnuo na promašeni penal
Vidi originalni članak

Bio sam vrlo siguran kada sam udario loptu. Ne mogu vjerovati da sam promašio. Vidio sam kako lopta pogađa stativu i jednostavno nisam mogao vjerovati. Vrlo sam nezadovoljan zbog promašaja, rekao je Niko Kranjčar u razgovoru za službene internetske stranice Portsmoutha nakon pobjede nad Readingom (2-0). Bio je to već treći promašaj 'pompeya' s bijele točke u ovoj sezoni.
Na sreću, Sol Campbell i John Utaka bili su precizniji i tako anulirali Nikin promašaj te Portsmouthu osigurali već sedmu gostujuću pobjedu u osmom susretu.
Inače, jedanaesterac je dosuđen nakon prekršaja Ibrahima Sonka nad Benjanijem u kaznenom prostoru te su domaćini već od četvrte minute na terenu ostali s igračem manje.
- Dosta nam je pomoglo isključenje Sonka. Bilo je puno lakše igrati i odlično smo iskoristili višak prostora. Naša pobjeda lako je mogla biti i uvjerljivija, s tri ili četiri gola razlike - dodao je hrvatski reprezentativac.
Samo tri dana ranije Portsmouth je doma poražen od Middlesbrougha.
- Sjajno je uzeti sva tri boda nakon četiri utakmice bez pobjede - zaključio je Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Baki 03.01.2008.

    Niko samo naprid.Kroz što si sve proša u zadnjih par godina zaslužia si vrh.

  • mazur 03.01.2008.

    Niko je super momak i igrač, kako možete tako protiv njeg! Niko Biti će bolje drugi put! :)

  • sined 02.01.2008.

    Vidi se vi nemate poima o nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare