To je to što me zanima!

Niko Kranjčar sljedeći na redu za izvođenje penala

O momčadi ovisi tko će pucati jedanaesterac, ali u nedjelju je protiv Wigana bio predviđen Niko, kaže Harry Redknapp o novom izvođaču penala
Vidi originalni članak

Nogometaše Tottenhama u srijedu navečer očekuje ponovljena utakmica osmine final protiv Boltona. Menadžer Harry Redknapp se samo nada da se dvoboj neće odlučivati pucanjem kaznenih udaraca nakon što su njegovi nogometaši zaredali s promašenim penalima u posljednjim utakmicama. Upravo je u prvoj utakmici protiv Boltona (1-1) prije desetak dana Tom Huddlestone promašio već četvrti jedanaesterac Tottenhama ove sezone. Prvi strijelac londonskog kluba Jermain Defoe dva je puta bio neprecizan iz penala, a Robbie Keane, koji je u međuvremenu otišao na posudbu u Celtic, jednom. Novi bi izvođač mogao biti hrvatski reprezentativni veznjak Niko Kranjčar.
- O momčadi ovisi tko će pucati jedanaesterac, ali u nedjelju je protiv Wigana bio predviđen Niko. U idućim ćemo utakmicama vidjeti. Ako netko igra lošu utakmicu, može odlučiti da ne puca. A ako netko ima samopouzdanja, kao što ga je Huddlestone imao kod Boltona, može pucati. Bio sam siguran da će pogoditi, sjajan je šuter i nije promašio nijednom u prethodnih šest pokušaja - kazao je Redknapp. Times navodi kako je među kandidatima za izvođenje kaznenog udarca čak i hrvatski branič Vedran Ćorluka. Redknapp se, ipak, nada kako do penala neće ni doći.
- Molim te, Bože, da dođemo do pobjede prije penala. Vježbali smo na treningu jedanaesterce i moji su igrači redovito pogađali. Ali, na utakmici je drugačiji pritisak - kazao je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • slavonac 91 24.02.2010.

    deri NIKOOO..

Komentiraj...
Vidi sve komentare