To je to što me zanima!

Nikog više ne zanima Tevez: Novi gazda Cityja je Agüero

Napadač Manchester Cityja zabio je devet golova u deset utakmica za klub. Sjajni Argentinac zabija svakih 75 minuta koje provede na terenu. Tevez je daleka prošlost
Vidi originalni članak

Tekla je treća minuta sudačke nadoknade utakmice Lige prvaka između Villarreala i Manchester Cityja. Mancini je nervozno skakutao uz aut-liniju, a onda se na drugoj stativi pojavio Sergio Agüero i zabio za pobjedu. Bio mu je to šesti gol u devet utakmica protiv Villarreala u karijeri.

- Imali smo sreće. Moraš je imati da bi pobijedio u sučevoj nadoknadi. Ali zaslužili smo je. Bili smo bolji cijelu utakmicu - rekao je Cityjev trener Mancini, kojemu je nakon prve pobjede u LP-u ove sezone doživio veliko olakšanje.

Nakon poraza u Münchenu u prošlom kolu pisalo se o Mancinijevoj svađi s Tevezom, a nakon ove utakmice jedina je tema bio Agüero. Sjajni argentinski napadač ovo je ljeto stigao za 40 milijuna eura te u sedam ligaških utakmica zabio osam golova i dvaput asistirao. U Ligi prvaka je pogodio jedanput u tri utakmice. U prosjeku zabija svakih 75 minuta koje provede na terenu.

Nakon susreta Villarrealov branič Carlos Marchena i predsjednik Jose Manuel Llaneza optužili su ga da ih je provocirao.

- Kakav se to sportaš ruga poraženima nakon utakmice?! Mislim da je bezobrazan - rekao je Villarrealov predsjednik Llaneza.

Agüero mu je ubrzo odgovorio na svojem profilu na Twitteru.

- Ne želim se upuštati u kontroverzije, samo želim reći da nisam provocirao Villarrealove igrače. Svi znaju da sam profesionalac, nikad ne bih napravio takvo što.

Prošle dvije sezone miljenik Cityjevih navijača bio je Carlos Tevez, također Argentinac. Kapetan je nezadovoljan u Manchesteru i na izlaznim je vratima. Ako u nedjelju u derbiju protiv Manchester Uniteda Agüero zabije svoj jubilarni deseti gol za klub, nikog više neće biti briga za Teveza.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Saicm 19.10.2011.

    Aguero pa Dzeko..

  • silaaa 19.10.2011.

    najisplativiji transfer ovoga ljjeta , covjek zabija ko' lud

  • Fear_2 19.10.2011.

    svi mi koji omalovažavate City ste kreteni!! Zašto neki novi klub nebi uspio i razbio ovu monotoniju klubova u vrhu Europe??? Ako se mene pita,ja navijam da nam se pridruži više takvih klubova a ne da gledam 4 ista kluba u polufinalu lige prvaka svake godine!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare