To je to što me zanima!

Nikola Jurčević zamjena za Vlaka na klupi Dinama!?

Vodstvo Dinama više nema razumijevanja za slabe igre svoje momčadi, a na klupu bi se nakon više od četiri godine mogao vratiti Jurčević
Vidi originalni članak

Marijan Vlak gotovo sigurno neće dočekati kraj sezone na Dinamovoj klupi. Teško ga može spasiti i finale Kupa, a kako “modri” igraju, nitko previše ne vjeruje da će zaustaviti Hajduk na putu do naslova. Igrači koji su došli nisu se pokazali pojačanjima, u igri nema atrakcije i to se sve manje sviđa braći Mamić. Oni su već odlučili da je Vlak bivši, kao što je lani u ovo doba godine bio i Soldo, ali nisu još pronašli nasljednika. Jedno ime ih ipak najviše intrigira, to je Nikola Jurčević.
U vrijeme dok je trener Dinama bio Josip Kuže, baš uoči gostovanja u Kranjčevićevoj, već se proširila vijest da su Mamići doveli Jurčevića za trenera, a Prosinečkoga za sportskog direktora. No tada su Jura i Robi bili članovi reprezentativnog stožera, koji je bio na početku puta i zajedno s izbornikom Slavenom Bilićem procijenili su da nije dobar trenutak za odlazak u Dinamo.
Danas je situacija drukčija, Bilićev je stožer dobro uigran, pa Mamići misle da Bilić ovoga puta neće spustiti rampu te će dopustiti Jurčeviću da radi paralelno u Dinamu i reprezentaciji. Nikola Jurčević, navodno, nema ništa protiv, premda svoju prvu epizodu u Maksimiru ne pamti baš po medu i mlijeku u odnosima s Mamićima. No sad je šest godina stariji, iskusniji i kvalitetniji i sigurno ima svoju viziju Dinamove igre. U svakom slučaju, ako misija s Jurčevićem i ovaj put propadne, on će ostati najveća Mamićeva želja. Pa će ga dovesti, ako ne prije, po završetku reprezentativne priče, iduće godine.

MIJENJALI PET TRENERA OD STUDENOG 2006.
Josip Kuže otišao je s Dinamove klupe u studenom 2006. godine. Branko Ivanković bio je trener godinu i pol, a nakon famozne svađe na Dvoranskom prvenstvu je otišao. Zvonimir Soldo osvojio je naslov, ali otišao nakon par mjeseci, da bi se Ivanković vratio u svibnju prošle godine. Otišao je u studenom, a na klupu je sjeo Vlak.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • casio 05.03.2009.

    Lako radi šta hoće kad je ukrao Dinamo.

  • alo_mačko 05.03.2009.

    admine zasto mi fali pola posta?

  • nogometas05 04.03.2009.

    Ako ce igrati ovim kukavickim i krivim sustavom igre moze ih i Isus trenirati i dalje ce igrati ovako jadno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare