To je to što me zanima!

Pokrivač na posudbi u Interu, Adrian Calello ide u Meksiko

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač sezonu će završiti na posudbi u Interu iz Zaprešića, a onda će se vratiti u Dinamo s kojim ima ugovor do 2015. godine
Vidi originalni članak

Nakon silnih natezanja s Dinamom, otpisivanja od strane Ante Čačića, Nikola Pokrivač pronašao je novi klub. Za razliku od Jerka Leke, kojem je Mamić ponudio ugovor, Pokrivača ne žele, te su ga proslijedili u Inter gdje će igrati do kraja sezone. Nikola će pokušati pomoći “žutima” očuvati prvoligaški status, a potom će se, jer ima ugovor do 2015., vratiti u Maksimir.

Pokrivačev status u Dinamu u posljednje je vrijeme bio izuzetno loš. Ante Čačić na njega nije računao, a ni po dolasku Krune Jurčića na klupu 'modrih' za Nikolu se stanje nije promijenilo. No uspije li se u Zaprešiću vratiti u staru formu, ne bi trebalo čuditi ako Kruno na ljeto odluči s Pokrivačem u vezi krenuti u lov na novu Ligu prvaka.

Iako se pretpostavljalo da bi Lucho Ibanez također mogao pronaći novi klub, on se ipak priključio Dinamu i danas će s ostatkom momčadi otputovati na pripreme u Belek. S druge strane u avionu za Tursku sigurno neće biti Adriana Calella. Argentinac se nije ni vratio u Zagreb, a prema nekim informacijama karijeru bi mogao nastaviti u Meksiku u koji će na dogovore direktno iz Argentine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kiki1984_1 09.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Bule 0000 09.01.2013.

    nije on ni za 2. županijsku

  • shit_happens 09.01.2013.

    bezvezan igrač odmah ga se riješti i ušparat koju kunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare