To je to što me zanima!

Niksi i Livaković u najboljih 11 grupne faze Lige prvaka i EL...

Uefa je odabrala idealnih 11 igrača do 24 godine za grupnu fazu Lige prvaka i Europske lige. Mjesto u mladoj momčadi Lige prvaka pronašao je Nikola Vlašić, a na golu momčadi Europske lige je Dominik Livaković
Vidi originalni članak

Kakvo priznanje za naše mlade nogometaše!

Nikola Vlašić i Dominik Livaković izabrani su u najbolje mlade momčadi Lige prvaka i Europske lige. Uefa je na taj način željela ukazati na igrače koji se tek probijaju na veliku scenu. Uvjet za ulazak u momčad bio je da igraču budu mlađi od 24 godine, te da su debitirali ove godine u europskim natjecanjima ili da su ranije imali minoran učinak.

Vlašić se našao u društvu Jadona Sancha, fantastičnog engleskog krilnog napadača, Barceloninog veznjaka Arthura, sjajnog igrača sredine terena Frenkieja de Jonga, Ajaxovog braniča Matthijsa de Ligta...

- Na posudbi iz Evertona, Vlašić je zabio tri gola i upisao dvije asistencije u ovoj sezoni Lige prvaka i ubrzo se prometnuo u vođu moskovskog CSKA - objasnili su iz Uefe svoj izbor.

Svoje mjesto u najboljoj mladoj momčadi Europske lige pronašao je Dinamov Dominik Livaković. Hrvatski reprezentativac oduševio je sjajnim obrana u Europskoj ligi te je Dinamo odveo do prvog mjesta u skupini i toliko sanjanog europskog proljeća.

- Ligaški debi je upisao sa 17 godina, a sad je jedan od kamena temeljaca Dinama koji je u Europi ove sezone upisao samo jedan poraz. Livaković je triput sačuvao mrežu čistom u skupini - piše Uefa.

Dinamovom golmanu u idealnih 11 društvo prave Argentinac Gio Lo Celso iz Betisa, veznjak Kai Havertz iz Bayer Leverkusena, te najbolji strijelac Bundeslige Luka Jović.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • pravedni ja 21.12.2018.

    Sjetimo se sv. Ivana kelave

  • mihic82 21.12.2018.

    I nikako mi.ne ide iz glave post duhovnog vodje NH Bernarda Jurisica, koji se cudom cudio kako to prije 3 godine za U21 brani tamo neki Livakovic( potpisao za Dinamo) a ne Posavec koji je započeo u Palermu. Pa Berny evo uzivaj

  • grk1 21.12.2018.

    Koliko su govna opterecena Hajdukom, a o Vlašiću ni komentara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare