To je to što me zanima!

Niksi vraća svoj sjaj: Vlašić zabio treću utakmicu zaredom!

Torino je u petom kolu Serie A slavio protiv Leccea (1-0), a jedini gol zabio je Nikola Vlašić u 40. minuti. To mu je treći gol zaredom, prethodno je zabijao u pobjedi nad Cremoneseom i u porazu od Atalante
Vidi originalni članak

U West Hamu grijao je klupu i dobivao minutažu na kapaljku. David Moyes mu nije vjerovao, palo mu je samopouzdanje, svi su znali o kakvoj klasi je riječ, ali ona kao da je blijedila. Znao je i sam, ako želi napraviti korak naprijed u svojoj karijeri i vratiti sebi onaj stari sjaj, da mora pronaći novu sredinu. I u pravom trenutku ukazao se Ivan Jurić koji ga je doveo u Torino. Tu je krenuo njegov preporod.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikola Vlašić je odmah u prvoj utakmici u Serie A pokazao da ima nogometnu magiju, samo se ona negdje skrila u Londonu. A Ivan Jurić znao je kako probuditi svog sugrađanina.

Vlašić je prvi gol zabio u pobjedi protiv Cremonesea prije dva kola, u prošlom kolu fantastično je pogodio u porazu protiv Atalante (2-1), a sjajna serija nastavila se na dan kada ga je izbornik Zlatko Dalić uvrstio na popis igrača na koje računa za utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije. I to je očito dodatno motiviralo Niksija koji je zabio treću utakmicu u nizu.

Njegov Torino je u petom kolu Serie A pobijedio Lecce (1-0), a jedini gol zabio je Vlašić u 40. minuti nakon sjajne akcije. Mergim Vojvoda vodio je loptu po lijevoj strani, osjetio je Vlašića koji ulazi u prostor, proigrao ga, a Nikola je u stilu rasnog strijelca matirao gostujućeg golmana. 

Gol pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 06.09.2022.

    Sta rec osim svaka cast,ocito se nasao tamo. Samo nastavi mali trebas nam takav za SP samo bi volio da krene i druge jer svaka konkurencija je dobra za poboljsanje forme

  • 06.09.2022.

    Sad će ga roknit Interu pa Sassuolu,ali Vama opet neće biti dobar.Luka Ivanušec je bolji,on je nakon godinu dana dao gol Šibeniku.

  • danijel23 06.09.2022.

    Sad je zasluzio poziv kao i petkovic…do sada nije kao ni petkovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare