To je to što me zanima!

'Nisam bio dobar Nantesu, ja igram finale, a di su oni'

Tamo sam bio 15 dana, da bi mi rekli da nisam na razini njihovih standarda. Danas ja igram u finalu Lige prvaka, a oni u drugoj ligi, rekao je Ivica Olić
Vidi originalni članak

Nakon što je zabio tri 'komada' Lyonu, Ivica Olić postao je još veća zvijezda kod Bayernovih navijača koji ga ionako obožavaju. Svjetski mediji su se također raspisali o hrvatskom reprezentativcu. No, nekima Olić i nije baš simpatičan. Osim predsjednika Lyona, na zub su ga uzeli i neki tamošnji mediji.
- Ivica Olić imao je priliku uživati u svojoj velikoj predstavi na dostojanstven način. Hrvat je radije izabrao zlonamjernost - stoji na nogometnom portalu So Foot.
Olića osuđuju jer je preko novina 'bocnuo' Nantes, legendarni francuski klub.
- U Nantesu sam boravio 15 dana, da bi mi onda rekli da nisam na razini njihovih standarda. Danas ja igram u finalu Lige prvaka, a oni u drugoj ligi - rekao je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 30.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Knight Cross 30.04.2010.

    a kaj bi drugo trebo rec kad je igracina bokte.. to je drugima samo poticaj da ak te negdje odbiju nije smak svijeta!!!

  • emadis 30.04.2010.

    Trebao je Ivica u ovome kontekstu spomenuti i Berlinsku Herthu,koja također nije bila zainteresirana za njegove usluge, jer se tadašnjem treneru Herthe Ola nije \"dopao\",a gle čuda gdje je Ola sada a gdje su \"oni\"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare