To je to što me zanima!

"Nisam došao u Zadar kao da sam neki Kobe Bryant"

Nakon Dejana Ivanova i Hrvoja Perića, Marlon Garnett postao je treći prošlosezonski košarkaš Splita CO koji je prešao u Zadar
Vidi originalni članak

Marlon Garnett (33) je po dolasku u Zadar Aci Petroviću poklonio repliku Draženovog dresa New Jersey Netsa s brojem 3. Nastavak je to uzajamne simpatije Ace i "igrača koji mu je bio prvi na listi" vjerojatno i prije, a posebno nakon odlaska Romela Becka iz Zadra.
Garnett se u Zadru dobro snašao, treninge odrađuje sa osmijehom na licu a nakon njih se najčešće druži s Malikom Dixonom, još jednim pojačanjem kluba. Dok mu se ne nađe novi dom smješten je u Hotelu Kolovare, nosi dres s brojem 24 i, kaže, puno je naučio o Zadru dok je igrao z Split.
- Po onome što sam čuo u ekipi je od početka dobra kemija. Nisam došao sa stavom da sam zvijezda, kao neki Kobe Bryant – kaže Garnett.
Igrač koji je dobio ime po Marlonu Brandu u Splitu je lani odigrao uspješnu sezonu. Bivši suigrači hvale ga kao vrhunskog igrača. Djeci iz centra za obrazovanje djece s posebnim potrebama "Slava Raškaj" u Splitu i donirao 10.000 kuna, a uoči susreta sa Zadrom u prošlosezonskom finalu doigravanja svojim je suigračima ponudio svoju premiju. Nedavno je Juby Johnson napravio sličnu stvar – platio je Tornadu put u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare