To je to što me zanima!

'Nisam nastupao jer sam imao rak, ali uspio sam ga pobijediti'

Kad su mi rekli da imam tumor i da bi mogao biti rak, nisam bio svjestan o čemu se radi. Bio je maligni tumor, tu govorimo o raku. Uklonjen je i sada napokon mogu reći da sam se izliječio, rekao je Miguel Layun...
Vidi originalni članak

Miguel Layun (30) igrač je koji je sve oduševio na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu kada je bio apsolutno otkriće Meksika koji je ispao u osmini finala od Nizozemske. Igrao je godinama u Europi u Villarrealu, Portu, Watfordu i Granadi, a neko vrijeme ga nije bilo na travnjacima što je začudilo navijače Meksika čija reprezentacija se priprema za Copa Americu. Razlog njegovog izostanka je rak!

- Nisu bili sigurni radi li se o cisti pa smo odradili još neke pretrage koje su dokazale da se radi o tumoru - otkrio je igrač Monterreyja pa nastavio:

- Kad su mi rekli da imam tumor i da bi mogao biti rak, nisam bio svjestan o čemu se radi. Bio je maligni tumor, tu govorimo o raku. Uklonjen je i sada napokon mogu reći da sam se izliječio - rekao je Layun koji će tako nastaviti život bez posljedica.

Lijevi bočni je karijeru počeo u Veracruzu, pa se okušao u Europi u Atalanti. Tamo je proveo samo jednu godinu uz dva nastupa pa se odlučio na povratak u domovinu. Igrao je za Americu u meksičkoj ligi od 2010 do 2014. E tada je na Svjetskom prvenstvu pokazao o kakvom igraču se radi, a uspjela ga je kupiti Granada.

No onda su uslijedile selidbe u Watford, Porto, Sevillu pa Villarreal kada je shvatio da Europa nije za njega. Otišao je na početku ove godine u Monterrey gdje je do sada odigrao 10 utakmica, sve dok ga nije prekinuo rak, kojeg je na svu sreću uspio pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare