To je to što me zanima!

"Nisam se želio prostituirati, zato sam ovako dugo čekao"

IZ DINAMA U MARIBOR Kruno Jurčić preuzeo je momčad slovenskog prvaka Maribora. Kaže kako je čekao posao u takvom klubu, sređenom i ambicioznom
Vidi originalni članak

Evo, upravo sam odradio prvi trening, javio se iz Maribora Kruno Jurčić (45). “Viole” su pozvale u pomoć bivšega višestrukog trenera Dinama. Odmarao se od ljeta 2013.

- Možda sam malo predugo čekao na novi posao, ali nisam se htio prostituirati, nisam želio ići ispod nekih svojih granica - kaže Jurčić, koji je treći otkaz u Dinamu dobio nakon domaćeg poraza od bečke Austrije u doigravanju za LP.

S Mariborom neće igrati u Europi ove sezone, cilj je biti prvak Slovenije.

- Ciljevi su jasni, Maribor uvijek ima najviše ambicije i želje. No neće biti lako, u slovenskom nogometu pojavila se ponovno jaka Olimpija i sigurno nas čeka borba - kazao je Jurčić.

Zadovoljan je raspletom situacije.

- Došao sam u sređen i ambiciozan klub, a upravo to sam i čekao. Potpisao sam ugovor na dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • aurelijus 31.08.2015.

    Azrijel , Gargamelov ljubimac. Iako ga Gargamel nikada ne tretira dobro (često mu nanosi bol), Azrijel ga voli i poštiva kao gospodara. Često ga Gargamel dozove trenireti ali Azrijel nikada ne uspije jer je poprilično nespretan.

  • Mefer 31.08.2015.

    Ovome ne bi dao čuvat ovce a kamoli trenirati nogometnu momčad.

  • moslavina995 31.08.2015.

    Kada si prvi puta došao trenirati Dinamo bilo je u redu i razumljivo.Drugi i treći puta je bilo protiv volje gotovo svakog dinamovca. To je bilo više od prostituiranja sa Mamićem i tu si postao zauvijek prava kur.a. Za to si isključivo ti sam kriv, a to nećeš nikada moći izbrisati pa makar glumio trenera tako dugo kao starkelja Ćiro. A tek tvoje nauke o nogometu! nema od tebe ništa osim kur.e!

Komentiraj...
Vidi sve komentare