To je to što me zanima!

'Nismo se bojali, bolji smo od njih na svim terenima svijeta'

Najbolji pojedinac hrvatske rukometne reprezentacije u vrijednoj pobjedi protiv Norveške (27-21) Ivan Stevanović nakon utakmice rekao je da su se poklopile neke stvari te da ih nije bilo strah
Vidi originalni članak

Ivan Stevanović imao je večer karijere u utakmici protiv Norveške. Imao je čak 17 obrana, od čega 12 u prvom poluvremenu. Zaključao je Stivi gol, branio nemoguće udarce u serijama i tjerao Norvežane da od straha šalju lopte u stativu ili preko gola...

- Poklopile su se neke stvari, izbornik mi je dao priliku. Norvežani su igrali jako dobar rukomet na Europskom prvenstvu u Poljskoj, jučer su to pokazali protiv Danaca - rekao je Stevanović nakon utakmice kojom je Hrvatska osigurala Olimpijske igre.

Nakon poraza u prvom kolu od domaćina Danaca u Herningu te dizelaškog početka utakmice protiv Bahreina, "kauboji" su bili svjesni da im protiv Norveške igra samo pobjeda. Unatoč pritisku, vjerovali su u svoje mogućnosti i da izboriti nastup u Riju.

- Nije nas bilo strah. Mi smo hrvatska reprezentacija i znamo svoje vrijednosti. Znamo da smo bolji od njih na svim terenima svijeta - poručio je Stivi za HRT.

Zlatko Horvat zabio je Norvežanima dva gola.

- Ostvarili smo ono što smo i htjeli, plasman na Olimpijske igre. Odigrali smo sjajnu utakmicu, pogotovo u obrani koju je predvodio fantastični Stevanović. Još se jednom pokazalo da smo najjači kad treba - rekao je popularni Zlajo.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • KajDa 11.04.2016.

    Sve je to lijepo i krasno i cestitke deckima- ali majko moja ne pamtim kad smo se morali tolko "bojat" za plasman na OI. Jedino me brine/zalosti kaj nikako da pobjedimo neku jaku reprezentaciju (svaka cast norvezanima, ali nas protiv spanjolske, francuske ili danske nema nigdje). Ovo prvenstvo smo se veselili jer smo prosli dalje, makar nam je to prijasnjih godina bilo pod normalno. Ne znam- jos uvijek zalim kaj nam nisu Vuju izabrali za izbornika. Em kaj radi cuda sa Zagrebom, a sad su i Spanjolce izbacili. Nama treba netko tko ce nas vodit protiv jakih ekipa, a cini mi se da Babic nije taj.

  • klošar1990 11.04.2016.

    Svaka čast Steve!

  • klošar1990 11.04.2016.

    Svaka čast Steve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare