To je to što me zanima!

"Nismo zaslužili poraz, pred punim San Sirom idemo dalje"

Ova utakmica je odraz našeg trenutnog stanja, da kada stvari idu loše, onda zaista idu loše, rekao je trener Claudio Ranieri nakon novog poraza, ovaj put od Marseillea
Vidi originalni članak

Kriza nogometaša milanskog Intera produbljuje se iz utakmice u utakmicu. Četvrti uzastopni i šesti poraz u posljednjih sedam utakmica (u svim natjecanjima) "nerazzurri" su doživjeli na Velodromeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka...

Pobijedio ih je Marseille 1-0 golom Andrea Ayewa u trećoj minuti sudačke nadoknade, a Interov trener Claudio Ranieri nakon susreta je za Sky Sport Italia komentirao:

- Znali smo da će izaći jaki i snažno krenuti, ali nismo popustili i stvorili smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Ova utakmica je odraz našeg trenutnog stanja, da kada stvari idu loše, onda zaista idu loše. Međutim, ovaj dvoboj ne završava ovdje i sada nego se igra još 90 minuta i pred punim San Sirom sve je moguće.

- Imali smo nesreće. Julio Cesar nije bio prisiljen na velike obrane budući da je Marseille jedva zapucao prema golu. Ali to je nogomet. Mislim da smo bili dobri večeras, stvorili smo više prilika od njih i stoga poraz nismo zaslužili.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Trollaš_me 23.02.2012.

    ne znam ja tko je ovu vijest prenio...ali da trener jednog intera vecli da mu se stadion zove San Siro nemogu baš povjerovati!

  • iosonointerista 23.02.2012.

    al izmedu ostalog moratti je najveci bedak stvarno ima smisla za trenere, nakon jednog velikog mourinha on dovede luzera beniteza koji je 5 godina spajao kraj s krajem u liverpoolu ,pa jednog gasperinija koji nije imo smisla za nogomet(sneijder je igrao špicu) i onda nakon svega dovede vjecitog luzera ranierija,sad mu se nudi capello i on "vjeruje" renieriju pa kud ovaj nogomet ide?

  • Cedevita_3 23.02.2012.

    Evo ljudi već današ čekaju da dođu do karte,prepali se prevelikog interesa sa ovakav inter,IDI IZ KLUBA C.R.

Komentiraj...
Vidi sve komentare