To je to što me zanima!

Ništa, dečki. Dalje autostopom! Varaždincima 'krepao' bus na putu do Splita, ali su se snašli

Iako su naišli na pozamašan problem kad su putovali prema Splitu, sve su to na šalu okrenuli nogometaši Varaždina. Čekali su pomoć 300 km od destinacije kod odmorišta Dobra, ali sve je riješeno
Vidi originalni članak

Cipelcug, šuder - karta! Fraza je to koju su domaći dečki iz svlačionice Varaždina kod kuće vjerojatno dosta puta čuli, a da nisu bili toliko daleko od destinacije, možda bi se i sjetili rečenica starijih kajkavaca.

Izabranici Marija Kovačevića u subotu od 19 sati i pet minuta gostuju na Poljudu gdje idu na noge Hajduku, a dobro će se sjećati ovog puta prema Splitu. Atmosfera je bila odlična, dečki su odmarali, razgovarali i u mislima se spremali za utakmicu, a onda se s vozačevog mjesta začulo 'a ima koji jaki da malo porine'? 

Naravno, ne možemo odgovorno tvrditi da se rečenica o guranju autobusa dogodila točno tim riječima, ovisi iz kojeg je mjesta bio vozač ili vozačica, ali nogometaši varaždinskog prvoligaša naišli su na problem kad je njihov autobus otkazao poslušnost. Njemu je bilo dosta, a dečki su u svemu tome našli novi smisao za šalu.

Nekadašnji kapetan Marko Stolnik i današnji kapetan Matija Kolarić poveli su suigrače koji su se odlučili za autostop. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko bi daleko stigli, ali poznavajući njihovu upornost, to im ne bi bio problem samo da se u subotu pojave na Poljudu. Našalili su se dečki na odmorištu Dobra gdje su pričekali rješenje problema pa nastavili još 300 km do Splita.

Podsjetimo, u prvoj utakmici spomenutih momčadi koja se igrala u Varaždinu još tamo 30. srpnja slavio je Hajduk s dva gola Marka Livaje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Nap7 08.10.2022.

    Stizu po poraz

  • no sleep 08.10.2022.

    2.liga

  • x00x 07.10.2022.

    a repka spava u brodu sa 6 zvjezdica haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare