To je to što me zanima!

Ništa nije nemoguće: Bolt namjerava skakati u dalj

Usain Bolt želi ponoviti uspjeh Jesseja Owensa s Olimpijade 1936. koji je osvojio četiri zlatne medalje, uključujući i onu u skoku u dalj
Vidi originalni članak

Nevjerojatnom Usainu Boltu samo nebo je granica. Nakon što je oborio svjetske rekorde i osvojio tri zlatne medalje, Bolt želi napraviti korak više. Jamajčanin je izrazio želju da nastupi u skoku u dalj te da ponovi uspjeh legendarnog američkog sprintera Jesseja Owensa, koji je prije 73 godine na Olimpijskim igrama u Berlinu osvojio četiri zlatne medalje. Bolt je tako jasno dao do znanja da puca na najsjajnije odličje u disciplini u kojoj nije nikad nastupao. Fenomenalni sprinter na netom završenom svjetskom atletskom prvenstvu u Berlinu potukao je vlastite rekorde na 100 i 200 metara te također uzeo zlato u štafeti 4X100m.
- Rekao sam svom treneru da bih volio isprobati skok u dalj prije nego što se umirovim. Mislim da bih bio jako dobar u tome - izjavio je Bolt, koji se zabavljao nakon završetka prvenstva.
- Bilo je ovo sjajno prvenstvo. Umoran sam, ali osvojio sam sve što sam htio pa sam sretan. Kada se vratim na Jamajku, planiram se puno zabavljati - dodao je najbrži čovjek današnjice, kojem će sljedeći nastup biti u petak u Zürichu na 200 metara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • baka22 24.08.2009.

    najgore je kad znas da si najbolji...isto kao muhamed ali

  • mazur 24.08.2009.

    @john88 nemaš pojma zato STFU!!! NAPRIJED BOLT!!!

  • JAX 24.08.2009.

    nakon toga neka prede na 400m ma najbolje je da prede na sedmoboj

Komentiraj...
Vidi sve komentare