To je to što me zanima!

Ništa od finala: Dimitrov dobio Ivu Karlovića na njegov način

Nakon što je zaredao s nekoliko odličnih mečeva u Istanbulu, hrvatski tenisač Ivo Karlović ispao je s ATP-turnira u polufinalu od Bugarina Grigora Dimitrova u dva "tie-breaka"
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u polufinalu ATP-turnira u Istanbulu od 29. igrača svijeta, Bugarina Grigora Dimitrova 6-7 (0), 6-7 (2).

Karlović je izgubio dvoboj u dva tie-breaka u kojima je dobio ukupno svega dva poena, dok u cijelom meču Dimitrovu nije ponudio nijednu break-loptu. No i Bugarina je išao servis, imao je 10 aseva, jedan više od Karlovića, a obje 13. igre je odigrao predobro za Karlovića.

Ivo je u Istanbulu ubilježio prvije dvije pobjede ove sezone, a protiv Dimitrova sada ima omjer 2-3 u pobjedama. Dimitrov u finalu čeka argentinca Diega Schwartzmana.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Oblivion 30.04.2016.

    Vjerojatno prvi put izgubio tie break s 7-0 i pokazao da nije servis mašina koja lupa samo as za asom, bio je bliži breaku (jedini imao break loptu) no nažalost Bugarin je maestralno odigrao oba tie breaka, čitao servise Karla u maniri najboljih reternera kada je bilo najvažnije. Nema veze, kada dođe vrijeme za travnate turnire biti će raspašoj.

  • thiemfedal 30.04.2016.

    nema aseva, nema pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare