To je to što me zanima!

Ništa od Katara! Turnir na koji su trebali 'vatreni' je otkazan

Turnir u Dohi na kojem je hrvatska nogometna reprezentacijatrebala igrati protiv Švicarske (26. ožujka) i Portugala (30. ožujka) neće se održati zbog korona virusa, a novi protivnici Hrvatske još nisu poznati
Vidi originalni članak

Iako se pretpostavljalo kako će prijateljski turnir u katarskoj Dohi na kojem je trebala nastupati i Hrvatska biti održan pred praznim tribinama, zbog sigurnosnih razloga odlučeno je kako se spomenuti neće ni održati. Razlog je rastući problem uzrokovan korona virusom.

Tako utakmice protiv Švicarske i Portugala neće biti odigrane, a što će biti s prijateljskim utakmicama naše reprezentacije još nije poznato, već će o planovima obavijestiti javnost tokom reprezentativne stanke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je na predstavljanju popisa za spomenuti turnir istaknuo kako će pratiti situaciju te prema tome reagirati, problematični su bili igrači iz Italije koji su trebali ići na turnir, ali na kraju od svega neće biti ništa. Trebao je Zlatko Dalić odraditi kvalitetne prijateljske utakmice prije Eura, a iako Uefa ističe kako će se Euro održati prema planiranom rasporedu, pitanje je hoće li i to biti moguće nastavi li se situacija ovako loše razvijati.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Inati_se_slavonijo 11.03.2020.

    Šteta, baš sa se veselio ovim utakmicama repke.

  • 11.03.2020.

    Amerikanci su napravili virus miješanjem originalnog SARS-a i SIDE i raspršili po tržnici u Kini jer su tu vidjeli plodno tlo za virus i hrpu turista. Ta tržnica postoji 100g. kako to da se slučajno našao virus baš tu? E pa nije slučajno malo su se zaigrali ovog puta.

  • juniorx1 11.03.2020.

    Necu moci sastavit listić kak spada

Komentiraj...
Vidi sve komentare