To je to što me zanima!

Ništa od Nike i Olića: Zima bez novih pojačanja u Liverpoolu

Vlasnik Liverpoola poručio je navijačima da ove zime ne mogu očekivati skupa pojačanja te da će nova imena u momčadi morati pričekati bar do sljedećeg ljeta
Vidi originalni članak

Nećemo ulagati u nova pojačanja ove zime. Igrači i trener Hodgson moraju izvući maksimum iz trenutačnih potencijala. Neka pokušaju igrati kao što su to učinili u pobjedi nad Chelseajem, poručio je novi vlasnik slavnog engleskog kluba John Henry.

Suvlasnik i predsjednik američke korporacije NESV, koja u svom vlasništvu drži i bejzbolski klub Boston Red Sox, zamolio je navijače da budu strpljivi s ovom po mnogima ograničenom momčadi. Menadžer Roy Hodgson i najbolji igrači našli su se na udaru najvatrenijih navijača nakon loših rezultata početkom sezone, no pobjeda protiv Chelseaja vratila je vjeru na Anfield. Ipak, Henry je istaknuo da će za povratak na vrh engleskog nogometa trebati vremena.

Iako su engleski mediji javljali da se Hodgson zanima za dovođenje naših Ivice Olića i Nike Kranjčara već ove zime, ako je suditi po ovim izjavama, naši će igrači na prelazak u klub iz snova ipak malo pričekati. Bar do sljedećeg ljeta. I dok ozlijeđeni Olić može čekati, Niko je nestrpljiv i želi što prije u klub u kojem će igrati. A današnji Liverpool to sigurno jest...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dezbezvez 16.11.2010.

    Oni su izgubili a ne nasi decki

  • Tsubasa Ozora 16.11.2010.

    piše da neće biti skupih pojačanja, a to su po 20 ili 30 mil eura, a Niko bi ih koštao od 7 do 10 mil eura, što po meni nije puno novaca za tako kvalitetnog igrača.. a što se Olića tiče, pa nisu glupi da ga kupuju jer je ozlijeđen do kraja sezone, tko zna u kakvom će stanju biti kada se oporavi, ali ne sumnjam u Olića, vratiti će se još jači.. on je kao Rafael Nadal, jako se troši i to ga na kraju košta povredama, ali jbg on je takav i ne zna drugačije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare