To je to što me zanima!

Ništa od Pekinga: Ljubičić ipak odustao i od parova

Stanje sa zadnjom ložom Ivana Ljubičića nikako se ne popravlja i hrvatski je tenisač ipak morao definitivno odustati od nastupa na Igrama
Vidi originalni članak

Za razliku od nekih, Ljubo je barem pokušao. U Umagu su ga ulovila leđa, brzo potom zadobio je i rupturu zadnje lože. No išao je u Peking i unatoč tome, nije nikome slao nikakve poruke. Čekao je i vagao, pa odlučio: "Ne mogu".
- Pokušao sam trenirati i rana se na zadnjoj loži još dodatno povećala, tako da moram odustati od nastupa u paru s Marinom Čilićem - objavio je Ljubo ono što su svi već i znali.
- Ne samo da neću igrati na Olimpijskim igrama, nego ću vjerojatno morati propustiti i US Open. Liječnik je rekao da morao mirovati dva ili tri tjedna, a to znači da najvjerojatnije neću ni to igrati - dodao je Ivan, koji se u prvom kolu turnira parova trebao s Čilićem suprostaviti čileanskom paru Gonzalez - Massu. No od toga ipak neće biti ništa, ozljeda je ipak preozbiljna.
- Žao mi je... Ali znao sam da riskiram kada sam odlučio doći u Peking. Bila je to samo moja odluka - kaže Ljubo.
Kako je u Pekingu i Pierfrancesco Parra, liječnik koji mu je već nekoliko puta pomagao u oporavku od sličnih ozljeda, ni Ivan neće odmah krenuti prema Europi. Idućih nekoliko dana će provest će u olimpijskom selu, iako neće nastupati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bepo1606 10.08.2008.

    Trebali smo tebe poslat frajeru.Da li ti znaš što znaći kad boli a trudiš se i stiščeš zube?Odustao je od Umaga,propustio još neke turnire i upitan US open a ti pričaš o mukte karti za Peking.Ljubo brzo nam ozdravi.

  • lilo_09 10.08.2008.

    Mislim da je ovaj prethodni komentar malo pretjeran! Ljubicic je profesionalac prije svega a ovdje je rijec o OI i vjerujem da je otisao tamo misleci kako ce moci igrati, ne razumijem gdje je tu ta \"sramota\" ako odes i das sve od sebe pa makar i izgubio, samo kod nas je sve uvijek sramota i uvijek podcjenjujemo sve, lako je sada reci kako tenisaci ne bi nista postigli, kao sto su svi mislili da se kosarkasi nece ni kvalificirati ... U svakom slucaju i ovo je postenije nego poslati sms i odgoditi nastup!

  • cepuljni 10.08.2008.

    ma dajte koda se to i nije znalo od samog pocetka,nego je gospodin otisa tamo da guzica vidi puta ( kad je vec na trosak HR ),i da mu se ne bi reklo da nece da igra ! a i ruku na srce nasi tenisaci na ovim OI,nebi postigli ama bas nikakav rezultat,pa oni misle bolje ne igrat nego se osramotit do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare