To je to što me zanima!

Ništa od povratka u Hajduk: Ivan Lendrić ide u Željezničar

Nagađalo se kako bi se bivši napadač Hajduka mogao ove zime vratiti na Poljud, no Ivan Lendrić (24) ipak će potpisati za sarajevski Željezničar na godinu i pol
Vidi originalni članak

Bivši igrač Hajduka Ivan Lendrić (24) karijeru ipak neće nastaviti na Poljudu nego u Željezničaru iz Sarajeva. 

Nekadašnji najbolji strijelac Premijer lige privukao je pažnju sjajnim igrama u Zrinjskom, no nakon povratka u Hrvatsku nije dobio pravu priliku. Ni u Hajduku, a niti kasnije u Lokomotivi. 

Nakon kratkih epizoda u Italiji, Sloveniji, Austriji i Grčkoj Lendrić se namjerava u dresu Željezničara vratiti u nekadašnju formu te pokušati izboriti za novi inozemni angažman. Ugovor na godinu i pol potpisat će u nedjelju te će pomoći u borbi Željezničara za vrh Premijer lige. Sarajevska momčad nakon 18 kola je peta momčad Premijer lige te zaostaje šest bodova za vodećom Slobodom.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • strmi007 06.01.2016.

    koji je ovaj

  • 05.01.2016.

    opet tomislav gabelić.........pa da nije naš nebi ni riječ rekao...ali naš pa tako piše ružno ....to je nevjerovatno.....da nije on neki udbaš ubačeni...

  • Torcaast 05.01.2016.

    Kakve veze ima Lendric s Hajdukom,jasno je receno da ti igraci nisu mete i da ih se nece vracat u Hajduk,ali glavno da se napise Hajduk pa ljudi citaju,da je samo bilo napisano ''Lendric u Zeljeznicaru'',nitko ne bi otvoria clanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare