To je to što me zanima!

Ništa od Rijeke: Andrijašević iz Genta u Waasland-Beverenu...

Hrvatski veznjak Franko Andrijašević napustio je Gent te se zaputio na posudbu u Waasland-Beveren. Rijeka ga je ove zime pokušala vratiti na posudbu, ali Franko im je ipak bio preskup
Vidi originalni članak

Gotova je agonija!

Franko Andrijašević (27) je napokon pronašao novu destinaciju. Bivši igrač Hajduka, Dinama i Rijeke napustio je Gent u kojem je ove sezone odigrao tek 660 minuta u 12 utakmica.

Potvrdio nam je da odlazi na posudbu u Waasland-Beveren, ambicioznog belgijskog prvoligaša u kojem igra još jedan hrvatski veznjak, Karlo Lulić. U Beverenu će biti do ljeta, a možda ga Belgijci i otkupe.

U Gentu su mu ove zime rekli da više ne računaju na njega te je morao potražiti novi klub. U svoje redove ga je pokušala vratiti i Rijeka kojoj je ipak bio preskup. 

Odlaskom Andrijaševića iz Genta 'rasformirala' se hrvatska kolonija koju su u redovima 'buffalosa' činili Lovre Kalinić (otišao u Aston Villu op.a.) i Franko Andrijašević.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DraženMuhvić 23.01.2019.

    Beveren je nekada bio dobar, ali zadnjih 6 sezona (+ ova) se vrti oko 13. mjesta na tablici. Uz to - ambiciozan? Imaju drugi najlošiji kadar po financijskoj vrijednosti u ligi...

  • 24 SATA NON-STOP 22.01.2019.

    tamo je trener adnan custovic. balkanska veza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare