To je to što me zanima!

Ništa od Rijeke: Eduardo da Silva ide u turski Malatyaspor?

Iako se posljednjih dana puno pisalo da bi Eduardo mogao doći u Rijeku s obzirom na želju da karijeru nastavi u Hrvatskoj, čini se da je bivši hrvatski reprezentativac bliže odlasku u Tursku
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva boravi u Zagrebu, odmara se u krugu obitelji i prikuplja ponude za nastavak karijere.

Proteklih dana puno se pisalo o potencijalnom dolasku bivšeg reprezentativca u Rijeku, a čini se kako su za Eduarda ozbiljno zagrizli i predstavnici turskog prvoligaša Yeni Malatyaspora. Tamošnji mediji navode kako je Eduardo već započeo pregovore s Yeni Malatyasporom, te kako su oni već odmakli u daljnju fazu.

TRAŽE PRAVOG 'KILLERA' Prvaci spremaju senzaciju: U Rijeku stiže Eduardo da Silva?!

Yeni Malatyaspor je ove sezone ušao u tursku nogometnu elitu, a tijekom jesenskog dijela prvenstva momčad je u 17 kola osvojila 22 boda. Što joj je bilo dovoljno za 10. poziciju na prvenstvenoj ljestvici (turska Super liga ima 18 klubova) i mirnu zimu.

Zanimljivo, u hrvatskim medijima proteklih se dana pojavila vijesti kako čelnici Yeni Malatyaspora svoje redove žele pojačati i veznjakom Hajduka Savvasom Gentsogloum, pa bi ovaj dvojac u 2018. godini mogao zajednički braniti boje ambicioznog turskog prvoligaša.

Dudu je naglasio kako bi rado pronašao odgovarajući klub u Zagrebu ili okolici, a ukoliko u tome ne uspije, da bi se vratio u Rio de Janeiro.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.01.2018.

    dudu leganda...da je bilo zdravlja bio bi najbolji hrvatski napadač ikad...a kovaču nikad oprostit što ga nije ubacio protiv brazila

  • Rvatinaa_gugla 02.01.2018.

    Ja sam htio nagovorit Boru Ivkovica da ga dovede u Metalac

  • Chapuisat 02.01.2018.

    Naravno da nista od Rijeke , ako je od Dinama prosle godine trazio milijun eura , a oni su mu nudili 800,000 negdje , sigurno bi onda otisao u Rijeku za 200,000 i uz to je izjavio prije par godina da nebi igrao za niti jedan hnl klub osim Dinama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare