To je to što me zanima!

Ništa od transfera Mandže u inozemstvo zbog ozljede

Za Marija Mandžukića ove polusezone nije stigla niti jedna inozemna ponuda. A i ako stigne, nije više bitno jer je Mandžo ozbiljno ozlijedio koljeno
Vidi originalni članak

Istegnuće medijalnog kolateralnog ligamenta koljena, rezultat je magnetske rezonance koju je obavio napadač Dinama Mario Mandžukić. Sezona je za njega definitivno završena nakon ozljede koju je zadobio na utakmici protiv Hajduka. Trebao bi se oporaviti do početka priprema za novu sezonu. Najbolji Dinamov strijelac ove sezone tako će najvjerojatnije ostati u Dinamu, jer teško je vjerovati da će netko kupiti ozlijeđenog igrača. Uostalom, Mandžukić je odigrao proljetni dio sezone na izrazito niskom nivou te u klub nije stigla niti jedna jedina ponuda.
- Sam si je kriv za to - kažu u Dinamu.
Nakon uzvratne utakmice Kupa s Hajdukom u Splitu, na Mandžu se obrušio i Zdravko Mamić rekavši da Mandžukić opstruira rad trenera Krune Jurčića te da proklinje dan kada je upoznao Marija.
Napadač 'modrih' ispast će i iz utrke za najboljeg strijelca lige. Ostat će na 14 golova ove sezone. U moru loših vijesti ima i jedna dobra. Mandžo neće morati na operaciju.
- Neće trebati operativni zahvat, liječit će se konzervativnom metodom - rekao je Dinamov liječnik Saša Janković.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_44083 03.05.2010.

    Koja sreća za reprezentaciju..i dinamo..

  • Horned Reaper 03.05.2010.

    manđo nije klasa i to je to...za njega je i dinamo vrh

  • razumni...not 03.05.2010.

    da sigurno zbog ozljede,lik je igro skoro sve tekme a to st oje antitalent je druga prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare