To je to što me zanima!

Ništa Porsche, ništa Ferrari: Skromni Đoković Beogradom se vozi u obiteljskom Peugeotu...

Riječ je o Peugeotu 508 SW, koji u najluksuznijem izdanju košta oko 350 tisuća kuna, a koji je Đoković izabrao zahvaljujući sponzorskoj suradnji s francuskim proizvođačem automobila koju je započeo još 2014. godine
Vidi originalni članak

Kaže podatak; Novak Đoković u karijeri je samo od turnirskih nagrada na svoj račun dobio 147.744.252 dolara. I pomislio bi čovjek da Đoković uživa u Ferrarijima, Lamborghinijima, Porscheima i ostalim automobilima najviše klase. U redu, u njegovom voznom parku nalazi se, primjerice, Teslin električni "batmobile", ali kada je u Srbiji i u Beogradu, prvog tenisača svijeta vidjet ćete u - Peugeotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o Peugeotu 508 SW, koji u najluksuznijem izdanju košta oko 200 tisuća kuna, a koji je Đoković izabrao zahvaljujući sponzorskoj suradnji s francuskim proizvođačem automobila koju je započeo još 2014. godine. Kako je obitelj na prvom mjestu, od ovog prostranog modela, zapravo, Đokovićevima više ni ne treba.

Inače, Đoković, kako rekosmo, u svom voznom parku ima model Tesla X, koji s 1020 konjskih snaga do 100 km/h ubrzava za nevjerojatnih 2,5 sekundi što je iznimno brzo za SUV. Maksimalna brzina je 210 kilometara na sat jer ovaj model nije sportski, nego prije svega obiteljski. 

FOTO: ELEKTRIČNI 'BATMOBILE' Pogledajte kakvu zvjerku vozi Đoković: Ima preko 1000 konja

Srbin je uzeo predah nakon osvajanja Australian Opena, a od ovog je tjedna postao rekorder po broju tjedana na vrhu ATP ljestvice. S 311. tjednom u nizu prestigao je Rogera Federera.

ANKETA Novak oborio rekord. Je li Srbin najbolji tenisač svih vremena?

Sljedeći Đokovićev turnir bit će Masters 1000 turnir u Miamiju koji kreće 24. ožujka, potom Monte Carlo, a onda i Serbia Open koji se nakon devet godina vraća u njegov Beograd.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nemam imeeeeee 22.03.2021.

    Riječ je o Peugeotu 508 SW, koji u najluksuznijem izdanju košta oko 200 tisuća kunaA u prvoj recenici stoji ista recenica samo je cijena 350 tisuća kuna...Dakle koja je na kraju cijena jer razmisljam i ja kupiti takvo vozilo

  • CarminaBurana 15.03.2021.

    sto god vozio nije uzeo od poreznih obveznika kao nasa Vlada i privatni vozaci

  • 13.03.2021.

    kao da jadan nema porsche ili ferrari

Komentiraj...
Vidi sve komentare