To je to što me zanima!

Nisu ga 'kupili': Nakon Bobana i Maldini odlazi iz svog Milana

Njemački stručnjak Ralf Rangnick (61), koji bi trebao preuzeti kormilo Milana, dobit će velike ovlasti i, osim trenerskog posla, bit će zadužen i za igračke transfere, pa je time uloga Paola Maldinija postala suvišna
Vidi originalni članak

Izvršni direktor AC Milana Ivan Gazidis pokušao je "kupiti" Paola Maldinija novom funkcijom u klubu, ali igračka legenda "Rossonera" to je odbila i na kraju sezone odlazi iz sedmerostrukog prvaka Europe, objavili su u utorak talijanski mediji. 

JUVENTUS - TORINO 4-1 Juventus utrpao četiri komada u derbiju, CR zabio slobodnjak, a Buffon je prestigao Maldinija!

Njemački stručnjak Ralf Rangnick (61), koji bi trebao preuzeti kormilo Milana, dobit će velike ovlasti i, osim trenerskog posla, bit će zadužen i za igračke transfere, pa je time uloga Paola Maldinija postala suvišna, baš kao i njegova prijatelja iz igračkih dana Zvonimira Bobana. 

On i Maldini su prošlog ljeta postali sportski i tehnički direktori kluba te su bili zaduženi za sportsku politiku Milana. No, kad je Boban doznao da Gazidis iza njihovih leđa pregovara s Rangnickom, javno je kritizirao Gazidisa i zbog toga je u ožujku dobio otkaz. 

GRANDE GIGI Gigi Buffon preskače Maldinija: Na travnjak će stati po 648. put

Rangnick bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s Milanom, a nagađa se da će mu godišnja plaća biti oko pet milijuna eura. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare