To je to što me zanima!

Niti oko sokolovo ne može pomoći Srbima u Splitu...

Ako Srbi žele da se instalira sustav kojim bi se moglo provjeriti je li loptica unutra ili van, neka ga onda fino i plate, rekao je Ivan Ljubičić za 24sata
Vidi originalni članak
24sata: Kako napreduju treninzi za nadolazeći Davis Cup?
- Nikako. Evo me u Opatiji. Trebao sam biti u Monte Carlu i raditi na pripremama, ali ništa od toga. Sin Leonardo je promijenio planove. Ima temperaturu. A i grlo ga boli. Zapravo najviše ga muče zubi. Izbijanje očnjaka jako teško podnosi. Nama ostalima je jednako teško.
24sata: Jeste li trebali uvesti tie-break u petom setu s obzirom na nedavni maraton od 11 sati?
- Gledao sam meč i bilo je jako uzbudljivo. Pozitivno me iznenadila kvaliteta tog meča. Izuzetno mali broj pogrešaka. Tie-break? Mislim da treba ostaviti ovako kako je.
24sata: Kako to da nikad niste bili uspješni u Wimbledonu?
- Nikad se nismo posebno voljeli, ha-ha. Moj servis nije toliko učinkovit na travi i tamo nikako ne uspijevam razviti svoju ubojitu igru s osnovne linije. Budući da sam već star, teško će se to promijeniti.
24sata: U Šangaju 2006. godine rekli ste da bi šlag na torti bio trofej turnira Masters Series. Četiri godine poslije osvojili ste
Indian Wells. Je li to točka na “i” briljantne karijere?
- Nadam se da nije! Bilo bi lijepo igrati finale na Grand Slamu, osvojiti ga. Objektivno, to će se malo teže ostvariti, tako da mogu reći da je ovo itekako sjajan rezultat.
24sata: U Indian Wellsu ste pobijedili Novaka Đokovića, s kojim biste mogli igrati i u Splitu. Možemo li očekivati prolaz u polufinale?
- Mislim da je Ivo Karlović u pravu kad kaže da će trebati pametno rasporediti snage. Mislim da Čilić i ja nećemo imati snage za sva tri dana, tako da bi nam dobro došla Dodigova i Karlovićeva pomoć. No izbornik odlučuje. Polufinale Davis cupa? Svakako, nadamo se i vjerujemo u to.
24sata: Srbi i ITF žele oko sokolovo. Je li to pljuska našem savezu?
- Ako ga žele, neka ga i plate. To stoji 100.000 dolara, a sjajno je za gledatelje, nema sumnje. Ali istina je da nas ITF ima na piku. Ne znam zašto. Prvo nešto ne štima s terenom, pa s Porečom, pa sada ovo. Sve me to začuđuje jer smo bivši pobjednici Davis Cupa, a ne organiziramo prvi put to natjecanje. Ma pobijedit ćemo i s okom sokolovim.
24sata: Gledate li Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi?
- Da. I lopta Jabulani je veliko razočarenje! Čudna je. Evo, Japanci su uspjeli nešto zabiti iz slobodnjaka, a sve ostalo je frcalo po tribinama.
24sata: Hoće li Leonardo krenuti teniskim putem?
- Još ne naginje k tome, ha-ha. Ako to izabere ja mu neću stajati na putu.
24sata: Novinarka vam je na US Openu prije nekoliko godina predložila da napišete knjigu?
- Kad se svega sjetim, bilo bi tu materijala za novi ‘Rat i mir’, ha-ha. Ali zasad ništa od toga.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • nlukac11 28.06.2010.

    ma nismo mi takove kurve ko oni

  • gandalf_1 28.06.2010.

    gdje naći vrbe u splitu.

  • gandalf_1 28.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare