To je to što me zanima!

Krvavi Mandžo ne gubi finala! Proslavio je Kup uz trobojnicu

U velikom je finalu svih 90 minuta odradio naš Mario Mandžukić koji je morao i krvariti za svoju momčad. Razbili su mu arkadu, ali za njega predaja nije bila opcija, kao i uvijek...
Vidi originalni članak

Nitko kao Juventus u Italiji! Torinska momčad osvojila je svoj treći kup u nizu i 'stara dama' time se upisala u povijest budući da su prva momčad koja je to uspjela ostvariti pobjedom protiv Lazija 2-0.

Večeras su ponovno gostovali na Olimpicu u Rimu, nakon što su u nedjelju poraženi od Rome u sklopu Serie A. Doduše, tu je trener Juvea Massimiliano Allegri rotirao svoju momčad kako bi za 'laziale' bili što odmorniji.

U velikom je finalu svih 90 minuta odradio naš Mario Mandžukić koji je morao i krvariti za svoju momčad. Razbili su mu arkadu, ali za njega predaja nije bila opcija...

To mu se i isplatilo jer Juventus je već nakon 25 minuta imao 2-0! Ali, nije to djelovalo tako lako za Juve. U šestoj minuti Lazio gađa stativu - sve je dobro uradio Keita, ali nije imao sreće.

U 12. minuti Dani Alves zabija za vodstvo Juvea poslije ubačaja Alex Sandra s lijeve strane, a u 19. Higuain promašuje čudo s pet metara. Juve nije kažnjen, nego u 24. zabija za 2-0.

Poslije kornera Dybale, najviši u skoku bio je stoper Leonardo Bonucci koji podebljava vodstvo aktualnog prvaka Italije.

VIDEO

U 33. prijeti Ciro Immobile, Juve se spašava uz malo sreće, da bi najveću šansu za 'biancoceleste' propustio Srbin Sergej Milinković-Savić koji je je poslije kornera tukao ravno u Neta.

Lazio je podigao ritam pa su preko Andersona i opet Immobilea stizali u šanse, ali na dobrom mjestu uvijek je bio Brazilac Neto.

Bila je to utakmica jakog tempa i polušanse su sijevale s jedne na drugu stranu i u takvoj jurnjavi bolje se snalazio Juve te zasluženo osvojio svoj 12. kup u klupskoj povijesti.

Mario je svoj 18. trofej u karijeri proslavio uz 'trobojnicu', već po standardu...

Ivan Vargić proveo je 90 minuta na klupi Lazija. Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LOLNeki 19.05.2017.

    Koliko je već trofeja u najjačim ligama svijeta osvojio Mandžo i to sve kao igrač prvih 11, ogromni uspjesi su to. Veliki su to klubovi a nevjerojatna je količina sprdnje koju veliki broj komentatora na 24 sata ima prema njemu, nazivajući ga panjem i što već ne. Zapravo kada pogledamo dva naša najuspješnija igrača Modrića i Mandžu koliko su kroz prošlost bili osporavani kod nas a oni opet evo u finalu LP-a, po ko zna koji put. Svaka čast, i neka u finalu pobijedi bolji, navijati ću za obojicu.

  • Firefox_1 18.05.2017.

    Mandžu se može voljeti ili ne, ali kad netko toliko puno daje za svoju momčad, to se jednostavno mora poštivati.

  • nijekasno 18.05.2017.

    Nije trobojnica,nego sahovnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare