To je to što me zanima!

Nitko kao Ronaldo: Portugalac srušio rekord po broju golova

Ronaldo je nakon kontre i asistencije Balea prestigao svog najvećeg rivala Lionela Messija koji je zabio 14, baš kao i davne 1963. godine Jose Altafini u dresu Milana
Vidi originalni članak

Pogotkom u 34. minuti za 3-0 Real Madrida na Allianz Areni, Cristiano Ronaldo postavio je apsolutni rekord po broju golova u Ligi prvaka u jednoj sezoni. Portugalac je svoj 15. gol iz deset utakmica zabio nakon kontre i asistencije Garetha Balea prestigao svog najvećeg rivala Lionela Messija koji je zabio 14 iz 11 utakmica, dok je davne 1963. godine Jose Altafini u dresu Milana u tadašnjem Kupu prvaka zabio 14 iz devet susreta. 

Ronaldo je u 90. minuti utakmice zabio i svoj 16. gol ove sezone nakon što je sjajno izveo slobodni udarac. Pucao je nisko po travi te tako prevario i živi zid Bayerna, ali i golmana Neuera. 

Nakon što je propustio nekoliko bitnih utakmica zbog ozljede lijevog koljena, Ronaldo je lako mogao ponovno van terena kada je na njega u 17. minuti utakmice Dante brutalno startao čepovima iznad gležnja. Bilo je to uklizavanje kakva su često završavala lomom noge, a srećom krilnom napadaču 'los blancosa' nije se dogodilo ništa slično, iako se još neko vrijeme polijevao vodom po licu ne bi li sakrio suze koje su mu potekle od žestine udarca. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • TheDrazen13 30.04.2014.

    Nije važno koliko golova zabiješ, nego da u najvažnijem trenutku za svoju momčad daš najbolje od sebe. Ovo neće ništa značiti ako to ne ponovi u finalu.

  • MarioJukic 30.04.2014.

    Većina vas nema pojma o nogometu ništa, Real sad kao najbolji. Jednostavno Bayern nakon osvajanja titule u Njemačkoj je smanjio gas i to se odrazilo i na CL, tj. upali su u krizu. Budimo realni da je Bayern poveo 1:0 u Madridu pola minute prije gola Benzeme vjerovatno bi danas ukupni rezultat bio 5:0 za Bayern, a ne 0:5!

  • Mike O' Milla 30.04.2014.

    Definitivno najbolji igrac ikada,, stroj je taj Ronaldo,, nema slabe tocke,, u svemu je superioran !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare