To je to što me zanima!

Belgijci su pobjedili Engleze te otišli na Japan u osmini finala

Završile su i posljednje utakmice grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji. Belgija je minimalnom pobjedom svladala Engleze, a Tunis je okrenuo protiv Paname...
Vidi originalni članak

Službeno je završila grupna faza Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Posljednje utakmice igrale su se u skupini G, gdje je Belgija s minimalnom prednošću došla do pobjede nad Engleskom, a Tunis je početni zaostatak iz autogola nadoknadio i došao do počasne pobjede na ovom Mundijalu.

Oba izbornika su iznenadila početnim postavama. Gareth Southgate napravio je osam izmjena u početnom sastavu, a Roberto Martinez čak devet. Teorije zavjere govore da je to očajnički potez kako bi se izbjegla teža strana ždrijeba u kojoj se nakon osmine finala može 'naletiti' na Brazil, Francusku, Urugvaj...

Krenule su mirno u utakmicu obje momčadi, tek poneka šansa s obje strane, ali prvo poluvrijeme završilo je bez golova. Tek u 51. minuti mrežu Jordan Pickforda zatresao je Adnan Januzaj i Belgija je došla do minimalnog vodstva. 

Razbudila se nakon toga malo i Engleska i počeli su i oni prijetiti. Uglavnom je sve išlo preko Marcusa Rashforda, ali mladi napadač Manchester Uniteda nije imao sreće i ništa nije ušlo u gol.

Završila je utakmica 1-0 i Belgija je tako završila prva u skupini G s maksimalnih 9 bodova, a Engleska u osminu finala ide s druge pozicije u grupi. Belgijci će u knock-out fazu krenuti protiv Japana, a Englezi će protiv Kolumbije tražiti prolaz u četvrtfinale.

Najviše su u ovom susretu pokazali Marouane Fellaini i Thorgan Hazard, koji su i prema SofaScoreu dobili najvišu ocjenu.

England - Belgium Rezultati uživo

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 63

  • cinquina 29.06.2018.

    Balog idealan komentator za recimo Uskršnje mise

  • Mthesecond 28.06.2018.

    Zamisli finale Engleska - Portugal na kraju...Hahaha...To bi bio sudar titana :)))

  • Fahri Musliu Junior 28.06.2018.

    Albanci na ovom SP si zabili više golova od Srba. Džaka, Shaqiri, Januzaj.... Šta bi tek bilo golova da su tu još i Kosovo i Albanija, hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare