To je to što me zanima!

Nitko nema pojma što dva Brazilca rade na Poljudu

U Hajduk su na probu došli Brazilci Ze Anderson i Adriano, koji će na utakmici protiv Dugopolja pokušati dokazati kvalitetu za igranje u 'bilom' dresu
Vidi originalni članak

Brazilski napadači Ze Anderson (25) i Adriano (27) došli su na probu u Hajduk. Oni će trenirati s drugom momčadi, a konačan test njihova umijeća bit će prijateljska utakmica s trećeligašem Dugopoljem u utorak. Tako se u Hajduku nastavlja praksa dovođenja raznih anonimusa iako su na početku sezone jasno rekli kako igrači u Hajduk više neće dolaziti na probu. Kroz Poljud su prošlih godina prodefilirali deseci “talenata”, od kojih nijedan nije ostavio dublji trag. I ovi ne baš mladi Brazilci zvučnih prezimena potpuna su nepoznanica, a ni sportski direktor Ivan Buljan nije znao reći odakle su došli. Ne zna se ni tko ih je doveo, po čijoj preporuci, za koga su igrali, kako su igrali, jesu li igrali... Ali eto, tu su i možda protiv Dugopolja pokažu da su “pravi”.
Trener Hajduka Ante Miše ne razbija glavu s Brazilcima, nego ga muči neefikasnost njegove momčadi:
- Glavni zadatak do nedjelje i utakmice s Rijekom upravo je podići efikasnost i tome ćemo posvetiti treninge do nedjelje. Protiv Slavena smo imali pritisak i inicijativu, ali za razliku od utakmice sa Zagrebom, nismo imali ni mrvu sreće. Svejedno mislim da smo izraziti favoriti protiv Riječana - zaključio je Miše, a njegov optimizam dodatno potpiruje to što se u Jadranskom derbiju u momčad vraća Nikola Kalinić, koji je izbivao zbog ozljede.

NOVA PRAVILA
Hajdukovi čelnici odlučili su postrožiti režim kretanja po stadionu, na koji se inače može ući i nesmetano šetati. Tako je od jučer na glavnoj porti i naoružani zaštitar, a u pripremi su i posebne propusnice koje će svi morati imati. I novinari će dobiti poseban tretman. Svi će se morati skupiti ispred ulaza i pričekati klupskog djelatnika koji će ih odvesti u press-salon.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometas05 13.11.2008.

    smijesna struka,smijesan klub,smijesni igraci,najsmijesniji rezultati!!

  • z501 13.11.2008.

    došli šišati travu

  • SmackThat 13.11.2008.

    Polgledajte na you tubeu golove od ovog Ze Andersona, ima nešta u njemu! Ne treba ga odmah otpisivat, ma da ima pun k... tih polovnih brazilaca, koji misle da znaju igrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare