To je to što me zanima!

Nižić: Dinamo je pobjegao? Ma, tek smo počeli, nije još gotovo

Znamo koliko je kup opasan, ne samo kod nas, nego i u drugim zemljama. Ništa, moramo izvući pouke iz utakmice protiv Rijeke i maksimalno ozbiljno ući u utakmicu, kaže kapetan Hajduka Nižić
Vidi originalni članak

Poraz od Rijeke za igrače Hajduka bio je i te kako bolan, pogotovo kad su im navijači nakon utakmice okretanjem leđa poslali jasnu poruku što misle o njihovoj igri, te pogotovo o zalaganju.

Iako nije nastupio u jadranskom derbiju, kapetan Zoran Nižić stao je uz svoju momčad, vjeruje da utakmica protiv Rijeke nije ponudila pravu sliku ovoga Hajduka, te da će skupa pokušati povratiti povjerenje navijača.

- Nikome nije bilo lako nakon utakmice, ni nama koji nismo igrali, ni onima koji su igrali, a ni navijačima. Analizirali smo utakmicu, svjesni smo da nismo bili pravi, znamo gdje smo griješili i što nije bilo dobro, i sada je na nama da pokažemo da možemo bolje. Vjerujem da ćemo pokazati igru i zalaganje, da će to prepoznati i naši navijači, koji su uvijek uz nas. Potrudit ćemo se da opet budemo pravi i zbog njih - kazao je Nižić koji će predvoditi momčad u Kup ogledu s Oriolikom iz Oriovca gdje Carrillo nije poveo Lopeza, Tudora, Ohandzu, Pešića, Ercega, Almeidu, Gentsogloua.

- Znamo koliko je kup opasan, ne samo kod nas, nego i u drugim zemljama. Ništa, moramo izvući pouke iz utakmice protiv Rijeke i maksimalno ozbiljno ući u utakmicu. Ne znamo kakav je protivnik, kakav nas teren čeka, ali ako mi uđemo u utakmicu kako treba, onda ne bi trebalo biti problema.

Iako je u devet odigranih kola Hajduk zaostao već devet bodova za vodećim Dinamom, što se u prošlosti pokazalo kao ključna prednost, kapetana Hajduka ne napušta optimizam.

- Odigrali smo tek prvu četvrtinu prvenstva, i ne da ništa nije gotovo, nego smo tek počeli. Još je dosta posla ispred nas, i ako budemo pravi, sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • caca123 20.09.2017.

    Lako je igrat trambaj ligu

  • TamnaZvijezda 20.09.2017.

    Navijam za Hajduk, već 50god. Ruku na srce, Hajduk nema šanse da bude prvi, ako bude treći to je kao da smo osvojili prvenstvo.

  • xyz 19.09.2017.

    Ahahahha, nemojte ga nikom prodat, veci budalu nikad necete nac

Komentiraj...
Vidi sve komentare