To je to što me zanima!

Njemačka je pobijedila Rusiju, Danci su pomeli Španjolsku...

Nijemci su zasluženo došli do pobjede, iako su Rusi imali napad za remi. Nijemce pobjeda ostavlja u igri za polufinale Eura. Danci su bili uvjerljivi protiv Španjolaca
Vidi originalni članak

U utakmici 2. skupine druge faze Europskog prvenstva njemački rukometaši su u Wroclawu slavili protiv Rusije s 30-29 ( 17-16). 

Nijemci su zasluženo došli do pobjede koja ih ostavlja u konkurenciji za polufinale, a o tome će odlučivati njihova zadnja utakmica s Dancima. Rusi su gubili cijelu utakmicu, ali su ipak u samoj završnici mogli izbjeći poraz, ali je Žitnikov promašio. 

Kod Nijemaca su najučinkovitiji bili Cristian Dissinger (7) i Erik Schmidt (6), a kod Rusa Timur Dibirov (7) i Mihail Čipurin (5). 

Danci bolji od Španjolaca

U derbi utakmici 2. skupine druge faze Europskog prvenstva danski rukometaši su u Wroclawu pobijedili Španjolsku s 27-23 (11-14) i napravili veliki korak ka polufinalu. 

Danci su puno lakše od očekivanoga slavili protiv Španjolaca nevjerojatnom igrom u drugom poluvremenu kojeg su dobili s 16-9, nakon što su u prvom gubili s četiri razlike. 

Kod Danaca su najbolji bili Michael Damgaard (6) i Jesper Nodesbo (5), a kod Španjolaca Valero Rivera i Raul Entrerrios s po četiri gola.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Denko1987 25.01.2016.

    Šterbik 22 obrane,a Španjolska zabila 23 gola,ali nekad ni toliko obrana nije dosta za pobjedu,nevjerojatno

  • Marttyn 25.01.2016.

    Danci i Francuzi igraju finale-

  • onajkojizna 24.01.2016.

    Rusi ce cijeli zivot odplacivat nijemcima dugove na bilo koji nacin

Komentiraj...
Vidi sve komentare