To je to što me zanima!

Njemačka osvojila Euro U-21 divnim lobom glavom Weisera

Njemačka je do vodstva stigla u 40. minuti kada je Toljan ubacio s desne strane, točno na glavu Weisera, koji udarcem iskosa s desne strane s 10-ak metara prebacuje španjolskog vratara za 1-0
Vidi originalni članak

Njemačka je novi europski prvak u konkurenciji igrača do 21 godine. Oni su u Poljskoj s 1-0 u finalu dobili Španjolce.

Prvu veliku priliku imali su Nijemci u 8. minuti kada je Meyer glavom uzdrmao vratnicu. U 21. minuti ponovno Elf prijeti, ovog puta preko Gnabryja čiji udarac brani Kepa.

Njemačka je do vodstva stigla u 40. minuti kada je Toljan ubacio s desne strane, točno na glavu Weisera, koji udarcem iskosa s desne strane s 10-ak metara prebacuje španjolskog vratara za 1:0.

U nastavku dominacija furije, no tek su jednom uputili udarac u okvir gola Njemačke, i to u 59. minuti kada Saulu udarac brani Pollersbeck. 

Malo na kraju znači Španjolcima što su imali loptu u nogama, više kornera, no Nijemci su bili konkretniji, imali više udaraca prema golu i zasluženo uzeli naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jake Doyle 01.07.2017.

    Znaci ovaj Toljan moze pokriti cijelu zadnju liniju kao i sve pozicije u sredini....eh da ga Njemci nece...

  • tomicalomica 01.07.2017.

    Kakva utakmica , dvije super dinamičine reprezentacije , drago mi je za Švabe navijam za njih makar nam ga teta Merkel opet "metnula" .... btw mislim da su jedna i druga momčad bolje uigrani i igraju daleko ljepši nogomet od naše A vrste

  • SDP-ov fan 01.07.2017.

    Samo me zanima kako neki igrači koji su stariji od 21 godine(tipa Williams iz Španjolske koji ima 23) mogu igrati za selekciju do 21.

Komentiraj...
Vidi sve komentare