To je to što me zanima!

Njemački nogometaš skočio je u potresu s drugog kata i preživio

Barış Başdaş u panici je tijekom potresa u gradu Malatyi skočio s balkona te se jedva spasio. Ima teške ozljede nogu te je trenutačno u bolnici
Vidi originalni članak

Stravičan potres jačine 7,8 po Richteru pogodio je jugoistok Turske i sjever Sirije, a broj mrtvih i ozlijeđenih iz minute u minutu raste. Brojni nogometaši nalaze se u mjestima pogođenim potresom, a neki su nažalost i smrtno stradali. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Život je izgubio golman turskog drugoligaša Yeni Malatyaspora Ahmet Eyup Turkaslan (28) kojeg su zatrpale ruševine.

Njegov suigrač Barış Başdaş (33), njemački nogometaš turskog porijekla, jedva je izvukao živu glavu, a u naletu adrenalina tijekom potresa je praktički poletio u smrt. Bazdas je izletio na balkon i skočio s drugog kata, ali srećom je preživio, piše njemački Bild

Nogometaš Yeni Malatyaspora teško je ozlijeđen te se trenutačno nalazi u bolnici. 

Bazdas se rodio u Njemačkoj gdje je igrao za Hannover, ali praktički je cijelu karijeru igrao za turske klubove. Bio je i član U-21 turske reprezentacije za koju je odigrao deset utakmica.

- Meni su stradali križni ligamenti, a Baris je ozlijedio nogu, sada tražimo Eyupa, u njegovoj smo zgradi - rekao je direktor kluba Damir Ibrić prije nego što su pronašli tijelo Eyupa.

POGLEDAJTE VIDEO: SPAŠENA TROGODIŠNJA BEBA

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Čedomir117 07.02.2023.

    kad je doček na trgu

  • TimbTomb 07.02.2023.

    Pa zar je potres birao samo nogometase?🙄

  • Drago260374 07.02.2023.

    Svaka čast za hrabrost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare