To je to što me zanima!

Njihova je zadnja: Sud potvrdio Ronaldu pet utakmica kazne...

Portugalac je već propustio otvaranje sezone protiv Deportiva, a nakon odluke CAS-a, još će pauzirati protiv Valencije, Levantea i Socieadada nakon čega se vraća za domaći susret protiv Real Betisa
Vidi originalni članak

Real nije bio zadovoljan radom disciplinske komisije La Lige pa je odlučio Ronaldov slučaj predstaviti na Međunarodnom sportskom sudu u Lausannei. No CAS je odbio žalbu i potvrdio Cristianu Ronaldu pet utakmica suspenzije.

Ronaldo je u prvoj utakmici španjolskog superkupa protiv Barce dobio dva žuta kartona, a nakon drugog je odgurnuo suca. Dobio je pet utakmica kazne, Real se žalio, ali u Švicarskoj su potvrdili kaznu disciplinske komisije La Lige.

Portugalac je već propustio otvaranje sezone protiv Deportiva, a još će pauzirati protiv Valencije, Levantea i Socieadada nakon čega se vraća za Real Betis u Madridu.

U Realu, klubu kojeg su suci itekako mazili prošle sezone, kako u La Ligi, tako i u Ligi prvaka, ogorčeni su suđenjem na startu nove sezone. Od utakmica protiv Barcelone u kojima imaju razloga biti ogorčeni pa do gostovanja na Riazoru na kojem je dva žuta kartona dobio Sergio Ramos, koji je za sve okrivio - ljubomoru.

- Možemo pričati otvoreno, ne sviđa se svima što nam ide dobro. Mi spavamo mirno. Naši suci trebali bi se više ugledati na engleske, koji puštaju kontakt i kažnjavaju simuliranje. Pregledao sam snimku svog žutog kartona barem 10 puta i nisam vidio namjeru. Skočio sam više od protivnika i dotaknu ga ramenom - rekao je Ramos.

Prvi je žuti dobio jer je udario igrača otvorenim dlanom, što ne prolazi ni u Engleskoj. Real se i u ovoj situaciji žalio i nada se da će kapetanu poništiti taj drugi žuti karton dobiven u zračnom duelu kako bi bio spreman za Valenciju.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rg19 22.08.2017.

    Lijep pozdrav, nudim mogućnost mjesečne zarade u iznosu od 10000-15000kn mjesečno pomoću posebnog sistema za kladjenje. Igrajući na ovaj način sam ostvario neke životne snove kao što su odlazak na teniski turnir Wimbledon i na utakmice NBA lige. Zarada koju ostvarujem je lijepa ali sada imam neke druge ambicije koje uključuju analizu parova i slanje istih ljudima što bih pretvorio u neki oblik tvrtke koja bi se bavila time.Novce za uložiti u to imam ali potreban mi je dobar glas te se zato na ovaj način reklamiram kako bih što većem ljudi prezentirao svoje znanje.Nikakve novce unaprijed od Vas ne tražim,samo se javite na mail financijepomoc@gmail.com gdje ću Vam sve predstaviti i slati parove svakoga dana kako bih pokazao i dokazao svoje znanje i uspješnost.Izgubiti baš ništa ne možete a zarada koju ćete ostvarivati je jako lijepa tako da se veselim svakom javljanju te dugoj i uspješnoj suradnji.Krenuli bi igrati sutra pa samo požurite sa javljanjem

  • sena2 22.08.2017.

    Sta ka...e za snidu??Covjek je realan, jer samo realcici ne vide ocite pogurance od prijatelja iz Uefe! Pa ko vam je kriv sto navijate za lakrdiju koja je sj....a nogometno trziste! Najvece zlo u novijoj eri nogometa!!!

  • realan902 22.08.2017.

    Marko sunce žarko

Komentiraj...
Vidi sve komentare